Au trecut patru ani de la moartea lui Adrian Iovan! Romanița s-a reîntors în Apuseni pentru comemorarea lui

Publicat pe

Au trecut patru ani de când pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion au murit în accidentul aviatic din Apuseni. Romaniţa Iovan nu a uitat de ei şi le-a dus un omagiu în inima munţilor. A scris şi mesaje emoţionante în mediul online!

Adrian Iovan nu a fost uitat de familia sa, de copilul său, de prieteni, de apropiaţi. Fosta lui soţie şi mama copilului său, Romaniţa Iovan, a organizat o deplasare în Apuseni, acolo unde este aşezată troiţa făcută în apropierea locului unde s-a prăbuşit avionul. Tot acolo a avut loc şi parastasul de 4 ani, care se oficiază la biserica din Horea.

„Venim aici pentru Albert, să ştie că tatăl lui este un erou. Este o altă lume aici, acolo unde trăim noi. Am venit aici de 6 ori până acum, de la 40 de zile, simţim energia lui Adrian, că el chiar şi-a dat ultima suflare aici gândindu-se la oameni, la cei pe care i-a salvat', a declarat Romaniţa Iovan la Antena Stars.

Şi pe contul său de Facebook vedeta a postat multe imagini, dar şi mesaje de-a dreptul emoţionante.

„Am ajuns acasă. Dincolo de suferinţă şi tristeţe, de neputinţă şi resentimente, rămâne omenia şi dăruirea moţilor, acestor suflete minunate care ne înconjoară cu dragostea şi căldură lor, de fiecare data. Mulţumim horenilor şi soarelui care apare de câte ori urcăm muntele. ” a mai transmis Romaniţa Iovan.

Patru ani de la moartea lui Adrian Iovan

Pilotul Adrian Iovan a murit la 20 ianuarie 2014 după ce a executat o aterizare forțată în Munţii Apuseni, la o altitudine de circa 1400 m, lângă localitatea Petreasa, la limita dintre judeţele Cluj şi Alba. Avionul transporta o echipă de cinci cadre medicale de la București la Oradea. În accident au murit pilotul și studenta la medicină Aurelia Ion. Copilotul şi patru medici au suferit răni grave.

Au trecut patru ani de la moartea lui Adrian Iovan! Romanița s-a reîntors în Apuseni pentru comemorarea luiAu trecut patru ani de la moartea lui Adrian Iovan! Romanița s-a reîntors în Apuseni pentru comemorarea lui

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter