Schimbări majore la "Bravo, ai stil! All Stars"! Cu ce diferă noul sezon

Publicat pe

Astăzi, la 16:30, se dă startul „Bravo, ai stil! All Stars'! În acest sezon, concurentele nu mai au voie să apeleze la stiliști, iar telespectatorii își vor putea vota favorită din competiție întrând pe microsite-ul emisiunii și accesând pagină concurenței respective.

Noul sezon reuneşte cele mai interesante concurente ale sezoanelor precedente, inclusiv pe cele trei câștigătoare: Iuliana, Marisa și Silvia.  Lupta se anunță foarte strânsă, fetele vor face totul pentru a-și reconfirmă poziția, exigență juraților e direct proporțională cu așteptările uriașe ale acestora.

Schimbări majore la „Bravo, ai stil! All Stars”

În acestă nouă ediţie, toate cele 11 concurente vor fi nevoite să demonstreze că își merită titlul de cele mai stilate: nu vor avea voie să apeleze la ajutorul unui stilist, dar vor avea la dispoziție suma de 3 000 de lei pe săptămâna pentru a-și compune ținutele. Înainte beneficiau doar de 1.000 de lei.

Mai mult, fetele vor avea la dispoziţie şi un adevărat atelier de croitorie, dotat cu toate cele necesare, locul unde își vor pune în valoare creativitatatea. Atelierul de croitorie va fi, în același timp, și un test major pentru ele, locul unde se va vedea cât de talentate sunt când vine vorba de stil.

Telespectatorii vor avea în continuare un cuvânt greu de spus în alegerea castigatoarei, aceștia își vor putea vota concurentele favorite accesând paginile dedicate ale acestora, pe microsite-ul „Bravo, ai stil!'.

Încă o nouatate a acestui sezon este imnul „Bravo, ai stil! All Stars', compus de Alex Velea în concordanță cu atmosfera explozivă a show-ului și cu mesajul pozitiv al emisiunii, acela că poți câștigă atunci când crezi în forțele tale.

Foto: PR

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter