Aylin Cadîr – Următorul rol: Mamă de băiat

Publicat pe

Aylin Cadîr (30) va deveni mămică la sfârșitul verii sau începutul toamnei. Special pentru VIVA!, artista de origine turcă ne-a dezvăluit cum se pregătește pentru naștere și ce religie va avea bebelușul.

Aylin

 

Parcă a fost ieri, deși au trecut 13 ani: o echipă a revistei VIVA! suna la ușa unui apartament din centrul Bucureștiului, pentru a realiza un shooting exclusiv cu nou-formata trupă POPS, după un talent-show național in­titulat „Alege A.S.I.A.. Ne-au întâmpi­nat patru adolescente subțirele, în halate de baie (eram foarte matinali, pentru că fetele aveau filmări, trebuia să ne mișcăm repede!). Stilistele și-au intrat în pâine, în timp ce fotograful și asistentul său și-au instalat trepiedele, umbrelele și căutau unghiurile cele mai potrivite pentru instantanee. La un moment dat, asistentul foto a spus candid: noi am cam termiat aici, când vin vedetele?!

Puștoaicele de odinioară s-au făcut mari, iar Aylin, care face și teatru și muzică, e cea mai cunoscută dintre ele. Prin ur­mare, am invitat-o în studioul fotografic situat într-o zonă veche și totodată cool a Bucureștiului, pentru o ședință foto și pentru a afla cât mai multe despre un rol care îi revine în premieră: cel de mamă.

 

Bună, Aylin, felicitări, știu că-ți do­reai de multă vreme un copil! De cât timp știi?

Mulțumesc! Știu din prima zi, dar am așteptat să treacă perioada critică de 12 săptămâni ca să anunț pe toată lumea.

 

Când aștepți barza?

La sfârșit de august/ început de septem­brie. Cam în aceeași perioadă e născut și soțul meu.

 

Ai început pregătirile pentru ve­nirea pe lume a bebelușului?

Încă nu. Important e că are deja camera lui. N-am vrut să mă apuc să cumpăr lucruri doar de dragul de a le lua. În plus, am așteptat ca totul să fie în regulă cu sarcina. N-o să cumpărăm în neștire. Vom lua ce se poate și de la prieteni, și de la familie.

 

Continuarea în numărul de mai al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 mai.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter