Laura Cosoi – Despre Cel Ales şi Nunta perfectă

Publicat pe

Laura Cosoi a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cosmin Curticăpean. O serie de coincidențe fericite păreau să arate că actrița este pe cale să primească în viața reală rolul pe care și-l dorește mult și de multă vreme – acela de soție: piesa pe care o pregătește la Teatrul Elisabeta se numește „Nunta perfectă', iar personajul pe care îl joacă în cel mai recent film al ei, „Cel ales', se numește Nora.

 

Laura Cosoi

 

Când ai fost cerută de soție?

În preajma sărbătorilor de Paști.

 

Te așteptai să se întâmple acum sau a fost o surpriză?

A fost o surpriză. Evident, noi discutase­răm că vom avea o familie, că și el are o vârstă, și eu… Cum să spun, simți înco­tro merg lucrurile și cumva duci totul în direcția aceea. Însă nu m-am gândit că va alege acest moment, credeam că va profita de alte plecări, de vacanțe.

 

Să fiți, adică, doar voi doi.

Da, toți prietenii noștri se așteptau să vin cu inelul cam de fiecare dată când plecam în vacanță. Dar momentul ales de Cosmin a fost total deosebit. El știe cât de importantă e biserica pentru mine, mai ales biserica aceea în care am fost botezată și în care au fost cununați părinții mei. Și cum eu merg la biseri­că în fiecare duminică, el îmi cam știe obiceiurile, unde mă așez, ce fac, cât durează… Toate acestea probabil i-au fost de ajutor în pregătirea momentului. A fost o surpriză totală, am fost doar noi și familiile noastre în biserică…

 

Ați stabilit o dată pentru nuntă?

Încă nu, probabil va fi spre sfârșitul verii, începutul toamnei. Dar nu am stabilit nimic, pentru că au fost sărbătorile de Paști, apoi lansarea filmului și realmente n-am apucat să facem planuri…

 

Continuarea în numărul de mai al revistei VIVA!, la standurile de presă din 1 mai.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter