Băiatul cel mare al lui Fidel Castro s-a sinucis! Motivul pentru care a făcut acest gest

Publicat pe

Durere mare în familia fostului lider cubanez. Băiatul cel mare al lui Fidel Castro s-a sinucis, acesta a fost găsit fără suflare joi dimineață, la Havana, anunță presa internațională.

Fidel Ángel Castro Díaz-Balart sau Fidelito cum i se mai spunea avea 68 de ani și se pare că suferea de depresie puternică. Bărbatul a mai fost internat din cauza depresiei, pentru care a primit și tratament.

Fidelito era specialist în fizică nucleară, specializat în Uniunea Sovietică. „Fidel Castro Díaz-Balart, care a fost tratat de o echipă medicală timp de mai multe luni, din cauza unei depresii severe, şi -a luat viaţa în această dimineaţă”, a fost mesajul transmis în ziarul oficial cubanez Granma.

Fidel Castro Díaz-Balart era consilier ştiinţific la Consiliul de Stat şi a fost vicepreşedinte al Academiei cubaneze de Ştiinţe.

Fidel Castro a murit la 90 de ani

Fostul lider cubanez s-a stins din viață în anul 2016. Fidel Castro s-a iubit cu Mirta Diaz-Balart, fiica unui influent politician, iar din căsnicia lor a rezultat fiul lui, Castro Díaz-Balart.

Fidel Castro

Fidel Castro, fostul lider cubanez

FOTO: Hepta

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter