Katherine Heigl o înlocuiește pe Meghan Markle în ”Suits”, după ce viitoarea soție a prințului Harry s-a retras

Publicat pe

Actrița Katherine Heigl se alătură distribuției dramei 'Suits', unde, timp de opt episoade, o va interpreta pe Samantha Wheeler, un nou partener din structura de conducere a cabinetului de avocatură Pearson Specter Litt. Schimbarea s-a produs după ce Meghan Markle,  viitoarea soție a prințului Harry, s-a retras din serial.

Heigl, celebră mai ales pentru interpretarea dintr-o altă serie celebră, 'Anatomia lui Grey', spune că a urmărit 'Suits' încă de la începuturile sale și că este un 'mare fan' al serialului, scrie BBC.

La sfârşitul anului trecut, postul de televiziune care difuzează acest serial, USA Network, a anunţat că Meghan Markle şi Patrick J. Adams vor părăsi acest show TV.

Meghan Markle a decis să renunțe la actorie după ce s-a logodit cu prinţul Harry. Totodată, Adams – care îl interpretează pe Mike Ross, iubitul personajului jucat de Meghan Markle, Rachel Zane – a spus că va urmări de acum înainte serialul Suits' doar în calitate de admirator al producției TV.

Noul personaj interpretat de Heigl a fost descris de către producătorii seriei drept. cel mai mare aliat ori cel mai puternic duşman' al firmei de avocatură.

Acesta va fi primul rol major pentru Katherine Heigl într-un serial de televiziune important, după ce vedeta americană a părăsit serialul Greys Anatomy' în urma unor presupuse dezacorduri cu echipa de producţie.

Heigl a mai apărut de atunci în seriale de televiziune – 'State of Affairs' și 'Doubt' – însă nu de aceeași amploare.

FOTO: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter