Corina Caragea, imagine din copilărie! Prezentatoarea TV era curajoasă

Publicat pe

Corina Caragea, imagine din copilărie! Prezentatoarea TV era curajoasă! Este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi care apare zi de zi la TV. Corina avea trăsături deosebite în copilărie, iar acum a îndrăznit să le arate tuturor prietenilor virtuali cum era cu ani în urmă, pe vremea când era şcolăriţă. 

Corina Caragea prezintă ştirile sportive la PRO TV de o bună perioadă de timp. Îi place munca sa, dar şi să călătorească foarte mult în diferite ţări. Are şi un blog în care povesteşte despre vizitele sale în străinătate sau ce se mai întâmplă în spatele camerelor de filmat.

Recent, prezentatoarea TV a urcat pe Instagram o imagine cu ea din copilărie. Purta o cămăşuţă, batic şi pantaloni, iar în picioare role, semn că îi plăcea sportul încă de pe atunci. Avea părul prins într-o coadă şi breton. Zâmbetul pe buze la fel ca acum. Ea a scris şi un mesaj în dreptul imaginii. „Amintiri frumoase. Copilărie!”, a notat vedeta.

Cei care o urmăresc constant în mediul online au şi reacţionat. „Neschimbată aproape 😍😍😍(…) Ce drăguţă eşti!”, au notat fanii săi.

Corina Caragea se mărită?

De o bună perioadă de timp, Corina Caragea trăieşte o poveste de dragoste cu Robert Pongracz. El este vicepreşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) din România și a cerut-o de soție pe Corina în vara anului 2016. Cei doi sunt împreună de mai de patru ani, iar anul acesta îşi vor unii destinele în faţa Ofiţerului Starii Civile, notează cancan.ro. Cei doi ar fi început deja pregătirile pentru marele eveniment.

Foto: Instagram

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter