Banii nu aduc fericirea, dar o întrețin! Julia Roberts a luat o măsură drastică pentru a-și salva mariajul cu Daniel Moder

Publicat pe

Banii nu pot cumpăra iubirea sau fericirea, dar Julia Roberts tot încearcă să își salveze căsnicia cu ajutorul lucrurilor materiale. Actrița  i-a cumpărat soțului ei propria baracă de surf în Malibu, California, ca să îl facă să petreacă mai mult timp acasă cu familia.

În iunie, 2016, Julia a cumpărat o casă situată vizavi de a ei, care valorează 6.84 milioane de dolari, pentru ca oaspeții și dădacele să aibă unde să stea. În momentele de ceartă, casa devenea refugiu pentru Danny.

În iunie 2017, încercând să îl țină cât mai aproape de ea, Roberts a dat 3.9 milioane de dolari pe o casă dărăpănată care are acces la cel mai idilic loc pentru surf.

Citește și: Kate Beckinsale și fiica sa – surori sau mamă-fiică?

Speră că faptul că a cumpărat cea mai scumpă baracă de surf din Malibu îi va ajuta mariajul deoarece l-ar face pe Danny să nu mai plece în excursii lungi de surf. Julia speră că oferindu-i lui Danny propriul loc incredibil de surf, va opri orice discuție despre divorț', a declarat o sursă.

Căsnicia lor întâmpină probleme precum încercarea Juliei de a controla totul, contrastul dintre metodele de a crește copiii, excursiile lui Danny și dorința lui de a fi bărbatul casei deși este umbrit de Julia.

„La începutul căsătoriei, Julia era foarte mult timp plecată cu munca, și era luna de miere de fiecare dată când erau împreuna. Dar acum Danny vrea să plece. Pur și simplu, nu mai sunt la fel de fericiți cum erau odată, și crede că noua casă va ajuta', a adăugat sursa.

Julia Roberts și Daniel Moder sunt căsătoriți din anul 2002 și au împreună 3 copii: gemenii Hazel și Phinnaeus (12) și Henry (10).

Laura Oaida

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter