Kate Beckinsale și fiica sa - surori sau mamă-fiică?

Publicat pe

Lily Beckinsale, fiica lui Kate Beckinsale, a moștenit figura de invidiat a mamei sale și și-a surprins fanii de pe Instagram cu o poză superbă în costum de baie.

În imagine, Lily este copia fidelă a mamei sale. Este îmbrăcată cu un costum de baie alb, are parul închis la culoare și corpul tonifiat, iar fanii ei au avut numai cuvinte de laudă și au confirmat asemănarea cu Kate.

„Ești pe urmele mamei tale, fără îndoială. Foarte drăguță', a comentat un admirator. „Arăți atât de mult ca mama ta', a scris un alt fan.

„Cea mai sexi femeie din lume' a vorbit recent despre faptul că Lily va pleca în toamnă la facultate.

Citește și: Teo Trandafir a făcut publică o imagine rară cu familia sa. Cum arată mama vedetei

Este extrem de emoționant și înfricoșător. Dar nu mai sunt speriată. Am trăit într-o structură de școală foarte mult timp. Acum am acest câmp deschis pe care nu l-am mai avut încă de când aveam 22 de ani. Separarea este foarte grea, dar foarte importantă', a mărturisit Beckinsale.

Tatăl lui Lily este Michael Sheen, fostul soț al lui Kate. Cei doi au divorțat în 2003, și relația lor este una prietenoasă, aceștia fiind capabili de a crește copilul împreună.

„Cred că dacă amândoi va gândiți la binele copilului înainte de toate, și aveți un simț al umorului similar, sunteți la jumătatea drumului', a declarat Kate.

Laura Oaida

Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter