BEN AFFLECK: frumos, deştept şi cu bani

Publicat pe

Noul copil de suflet al cinematografiei după ce filmul său, „Argo', a luat aproape toate premiile care i-au ieşit în cale, sex simbol al generaţiei sale şi unul dintre cei mai familişti bărbaţi de la Hollywood, Ben Affleck demonstrează că „frumos, deştept şi cu bani' este cel mai hot trend al sezonului.

 

Ben Affleck Takes Seraphina To Breakfast

Ben Affleck si Seraphina, fetita lui

 

 

Ben Affleck are ceva din can­doarea lui Leonardo di Caprio în „Titanic', determinarea lui Bruce Willis în „Greu de ucis' şi sex appealul ultra masculin al lui Brad Pitt în „Troia' (mai ales în scena în care îl ucide pe Hector, fiul regelui Priam). Te-ai fi aşteptat şi nu prea ca un băiat frumos şi timid să aibă atâta tenacitate încât să-l învingă pe însuşi Steven Spielberg la capitolul regie.

Aproape că n-au fost premii pe care Affleck să nu le fi luat anul acesta cu „Argo', al treilea lungmetraj pe care l-a regizat până acum. De la Globurile de Aur, până la premiile Bafta sau Oscaruri, Affleck s-a dovedit un adversar redutabil pentru „greii' industriei care obişnuiau ca an de an să-şi împartă marile trofee între ei. De altfel, la 26 de ani el a câştigat un Oscar împreună cu Matt Damon pen­tru Cel mai bun scenariu (Good Will Hunting, 1997).

 

Workaholicul

 

Oricât ar suna de clişeistic, Ben Affleck pare să fi găsit reţeta perfectă pentru o viaţă de familie împlinită şi o carieră de succes. Băiatul tăcut şi muncitor care nu a supărat niciodată pe nimeni şi nici n-a ţinut prima pagină a tabloidelor (deşi ar fi putut, dacă ar fi continuat relaţia cu JLo) este un tată minunat pentru cei trei copii ai săi şi un soţ fidel lui Jennifer Garner.

Jennifer Garner And Ben Affleck Spend Time With Their Girls At Cakemix

De la o vreme însă, presa de scandal cochetează cu ideea că tocmai succesul lui „Argo' ar putea tulbura liniştea familiei. Pentru a supravieţui la Hollywood, e bine să baţi fierul cât e cald, ceea ce a şi făcut Affleck în ultima perioadă. După primele trofee câştigate, actorul-regizor şi-a dat seama că nu ar fi deplasat să spere la mai mult, aşa că Os­carurile au fost ţinta supremă. Pentru asta însă, a fost nevoie să sacrifice în-trucâtva viaţa de familie, să petreacă mai puţin timp împreună cu soţia şi copiii şi să trăiască aproape exclusiv pe platouri­le de filmare.

 

Pentru a-şi spăla păcatele, la Globurile de Aur i-a făcut o de­claraţie de dragoste emoţinantă lui Jennifer Garner. „Soţia şi copiii sunt cele mai importante persoane din viaţa mea. Fami­lia este ceva minunat şi face ca orice realizare să fie încă şi mai importantă', mai spunea el la un moment dat. Şi cu toate că realizările sale din ul­tima perioadă sunt dintre cele mai importante, Ben Affleck nu doreşte ca vreunul dintre copiii săi să îi calce pe urme, ba chiar va face totul pentru a-i îndrepta către alte activităţi.

 

„Am cea mai bună soţie din lume'

După relaţia cu Jennifer Lopez, puţini ar fi crezut că actorul se va căsători cu o femeie discretă, dis­pusă să-şi pună cariera pe planul doi pentru a fi soţie şi mamă full time. „Acasă, Jennifer se ocupă de tot. Eu dacă am timp, îl petrec cu copiii, însă când sunt acasă mă întreb cum se descurcă colegii mei la filmări, iar când sunt pe set mă întreb «de ce-mi pierd vremea aici când ar trebui să fiu cu familia mea?»

În concluzie, e drept că actorul a găsit modul cel mai fericit de a echilibra ca­riera cu viaţa privată. E clar însă că nu a fost simplu. În fond, nu e uşor să fii Ben Affleck!

Ben Affleck and Jennifer Garner attend the 70th annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California

Ben Affleck si Jennifer Garner la Globurile de Aur

 

Derapajele unui băiat deştept

 

Fără îndoială că relaţia cu Jennifer Lopez este în fruntea listei cu „greşelile' pe care Affleck le-a făcut până acum. Între 2002 şi 2004, actorul a „strălucit' alături de diva latino, a iubit-o cu patimă şi s-a imaginat alături de ea pentru toată viaţa de vreme ce i-a oferit un inel de logodnă de 3,5 milioane de dolari.

• Ceea ce a uimit însă pe toată lumea a fost zvonul potrivit căruia Ben i-ar fi cumpărat lui JLo un colac de toaletă special, în valoare de 105.000 dolari cu rubine, safire, perle şi un diamant, cântăreaţa fiind obsedată de curăţenie.

• La un moment dat devenise dependent de alcool, însă şi-a dat seama de problemele sale şi în 2001 a decis să se interneze într-un centru de dezintoxicare din Malibu.

• În 1999 a fost nominalizat la Zmeura de Aur pentru Cel mai neinspirat cuplu în-tr-un film (cu Liv Tyler în „Armagedon'), premiu pe care l-a obţinut câţiva ani mai târziu, la aceeaşi categorie, alături de Jennifer Lopez în „Gigli'.

• În 2005, a fost nominalizat de şapte ori la Zmeura de Aur, dar a „câştigat' numai la două categorii.

• În 1999, deşi avea permisul de conducere suspendat, s-a încumetat să conducă prin Massachusetts. A fost însă oprit de poliţie şi amendat cu 135 de dolari.

 

De Claudia Cojocea

Foto: Hepta, Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter