Diana Matei cântă în deschiderea concertului lui Michael Bolton

Publicat pe

Artista Diana Matei va canta in deschiderea concertului sustinut de Michael Bolton oe 16 mai 2013, la Sala Palatului. Vocea ei impresionat de puternica, dar si stilul ei muzical ce imbina un ritm traditional cu stilul modern, au fost factori ce l-au facut pe Michael Bolton sa o aleaga pe artista sa cante in  deschiderea concertului sau.â

 

MBolton_Diana-1

Diana Matei si Taraful Cleante vor canta 20 de minute inainte ca marele artist sa urce pe scena. „Sunt foarte fericita ca am oportunitatea sa cant in deschiderea concertului lui Michael Bolton. Am aflat cu bucurie de la organizatorii evenimentului ca am fost aleasa. Este o confirmare a muncii mele. Nu este prima oara cand urc pe scena cu artisti care au un nume atat de puternic in lumea muzicii. Am mai cantat pe aceeasi scena cu Demis Roussos. Consider ca reprezinta un plus si un pas inainte pentru cariera mea, faptul ca o sa cant in deschiderea concertului acestui mare artist', ne-a declarat Diana Matei.

 

Prima categorie de bilete la concertul Michael Bolton din 16 mai, epuizata!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter