Bianca Drăgușanu nemachiată. Vedeta a avut curaj să se pozeze fără machiaj

Publicat pe de Diana Stamen

Vedeta este una dintre divele de la noi care a avut curajul să își facă o fotografie fără machiaj, ba chiar să o posteze și pe rețelele de socializare. Probabil mulți se gândeau cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, iar noi am găsit o imagine cu vedeta fără să fie machiată profesional.

Bianca Drăgușanu ne-a obișnuit cu un look mereu perfect, iar tot timpul apare pe micul ecran mereu aranjată și machiată. Nu multe vedete au curaj să apară în public fără a se machia, însă prezentatoarea TV a demonstrat că arată la fel de bine și fără machiaj.

Tenul vedetei arată foarte bine și pare că nu are deloc imperfecțiuni. Bianca Drăgușanu și-a făcut un seflie când era acasă, cu părul puțin ciufulit și ondulat. Ce-i drept, prezentatoarea TV de la Kanal D are niște ochi superbi care îi pun trăsăturile în evidență. Oricând aceasta ar putea să apară nemachiată pentru că nu arată deloc rău.

Bianca Drăgușanu nemachiată

Bianca Drăgușanu nemachiată

FOTO: Instagram, Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter