Liviu Teodorescu își mărturisește greșelile: ”Lista de păcate”

Publicat pe de Diana Stamen

Considerat una din cele mai bune voci masculine din România, Liviu Teodorescu lansează un nou single, „Lista de păcate' în colaborare cu Killa Fonic și cu o uluitoare prezență feminină în videoclip, vloggerița Alina Ceușan.

Produsă în propriul studio, LiTe Music, Liviu mărturisește că a lucrat la noul său single mai bine de un an de zile, iar piesa și videoclipul sunt scoase în evidență de diferite simboluri.

„Lista de păcate e o metaforă pentru aparențele care se dovedesc a fi înșelătoare la un moment dat. Despre fetele care par cuminți dar care, în buzunar la spate, au o listă de păcate și, când se lasă noaptea, mai bifează câte unul. Lista de păcate dă și numele E.P-ului pe care îl voi lansa toamna asta. Colaborarea cu Killa Fonic a fost ceva predestinat, mi-a spus ca îi place piesa și ar vrea să tragă fix pe data de 6 ianuarie 2018, piesa fiind începută pe 6 ianuarie 2017. Cred în semne și cred că piesa și clipul au o energie specială, pe care Alina Ceușan o reprezintă perfect. A empatizat excelent cu ideea, cred că e evident în clip. Clipul e regizat de SAN, iar conceptul este semnat de SAN și de #W', a declarat artistul.

Alina Ceușan, Liviu Teodorescu și Killa Fonic

Alina Ceușan, Liviu Teodorescu și Killa Fonic

Citește și: Liviu Teodorescu, primul interviu alături de iubita lui, Iulia. 'Mi-a dat bătăi de cap și m-a făcut să sufăr'

De curând Liviu a lansat single-ul „90-60-90' alături de fratele său și frații Munteanu, reușind astfel să continue tradiția de a colabora cu vloggerii pentru piesele sale.

Artist şi compozitor, Liviu Teodorescu este primul artist din România care a colaborat pentru videoclipurile sale cu vloggeri și bloggeri. Pentru piesa „Cine m-a pus', acesta a apelat la Sânziana Negru, pentru single-ul „Obsesie' la Cristina Ich, iar pentru videoclipul piesei „Așa e ea #Dulce' la Marisa Paloma. Mai mult decât atât, acesta a făcut un featuring pentru piesa „Fanele' cu vlogger-ul Laura Giurcanu, piesă care are peste 38 de milioane de vizualizări, fiind în top 5 al celor mai virale melodii ale anului 2017.

Poți asculta noua melodie a lui Liviu Teodorescu AICI!

Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu

FOTO: Facebook, PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter