Bianca Drăgușanu o pune la zid pe Gabriela Cristea! ”Am vrut să lămuresc chestia asta”

Publicat pe

A izbucnit un adevărat scandal în presă, după ce Bianca Drăgușanu a înlocuit-o definitiv pe Gabriela Cristea în emisiunea 'Te vreau lângă mine'. Iubita lui Victor Slav a spus clar și răspicat că iubește tot ceea ce face în acest moment.

Bianca Drăgușanu, Victor Slav și micuța Sofia au fost în platoul de la 'Teo Show'. Cei trei conturează un tablou perfect de familie. Cum zvonurile și răutățile au fost multe în ultima perioadă, vedeta nu s-a putut abține și a vorbit despre emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

'Cel mai important este că fac ceea ce-mi place și mă simt foarte binecuvântată din acest punct de vedere. Efectiv vin de drag la Kanal D și la Te vreau lângă mine. S-au speculat și s-au spus foarte multe lucruri, mă rog au fost și multe răutăți la adresa mea și am vrut să lămuresc chestia asta. Da, dragii mei! Eu fac de drag și cu drag fac tot ceea ce fac și mă vedeți în fiecare zi în direct. Suntem de câteva săptămâni foarte bine pe audiență și asta îmi aduce o satisfacție enormă. Aș vrea să-i mulțumesc echipei mele pentru că fără ei eu nu însemn nimic.', a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show. Conform informațiilor apărute în presă, Gabriela Cristea le-ar fi reproșat șefilor că noua prezentatoare a emisiunii TV nu face audiența pe care o făcea ea.

Gabriela Cristea este în concendiu de maternitate

Concediul de maternitate al Gabrielei Cristea se termină la sfârșitul acestei luni. După ce a fost înlocuită definitiv de Bianca Drăgușanu la cârma emisiunii 'Te vreau lângă mine', prezentatoarea TV ar avea promisă o altă emisiune din partea șefilor. Se pare că Gabrielei Cristea nu i-a picat deloc bine această schimbare.

Citește și: Ce salariu are Bianca Drăgușanu, după ce i-a luat locul Gabrielei Cristea!

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter