Ce salariu are Bianca Drăgușanu, după ce i-a luat locul Gabrielei Cristea!

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a venit doar pentru câteva luni la emisiunea 'Te vreau lângă mine', însă șefii au decis să o păstreze de tot în locul Gabrielei Cristea. Prezentatoarei TV nu i-ar fi plăcut deloc această veste pe care a primit-o la început de an. În presă au apărut deja zvonuri despre ce salariu ia Bianca Drăgușanu.

Se pare că salariul Biancăi Drăgușanu ar fi de aproximativ 3000 de euro pe lună, aproape de 3 ori mai puțin decât ar fi primit Gabriela Cristea, potrivit cancan.ro. Conform zvonurilor apărute în presă, soția lui Tavi Clonda ar fi luat 11.000 de euro pe lună.

Șefii de la Kanal D ar fi pus în balanță și acest aspect legat de salariu atunci când au decis să o păstreze definitiv pe Bianca Drăgușanu la cârma emisiunii 'Te vreau lângă mine'.

Bianca Drăgușanu a reacționat după scandalul în care e implicată

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a postat pe una dintre rețelele de socializare un mesaj care ar ataca-o direct pe Gabriela Cristea.  'Cine te vrea lângă el, te are lângă el! S-a înţeles? Eu cred că da! Suntem cea mai bună echipă!', a scris vedeta pe contul personal de Instagram.

Gabrielei Cristea i-a fost promisă o nouă emisiune

După ce Gabriela Cristea a fost înlocuită definitiv în emisiune, prezentatoarea TV ar fi avut câteva discuții cu șefii ei, iar aceștia i-ar fi promis o nouă emisiune TV. Concediul de maternitate al vedetei se termină la sfârșitul lunii ianuarie, însă aceasta își poate lua și concediu de creștere a copilului. Gabriela Cristea nu s-a decis încă ce vrea să facă în această privință.

Citește și: Mesajul transmis de Bianca Drăgușanu după scandalul cu Gabriela Cristea: 'S-a înțeles?'

Ce salariu are Bianca Drăgușanu, după ce i-a luat locul Gabrielei Cristea!Ce salariu are Bianca Drăgușanu, după ce i-a luat locul Gabrielei Cristea!

FOTO: Facebook

Diana Stamen 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter