Mesajul transmis de Bianca Drăgușanu după scandalul cu Gabriela Cristea: ”S-a înțeles?”

Publicat pe

Gabriela Cristea a început anul 2018 cu o veste mai puțin plăcută pentru ea. Prezentatoarea TV a fost înlocuită definitiv de Bianca Drăgușanu în emisiunea 'Te vreau lângă mine'.

Până acum, Bianca Drăgușanu nu a spus nimic despre acest scandal care s-a iscat în urma acestei schimbări neașteptate. Gabriela Cristea și-a anunțat deja fanii că se va întoarce în televiziune, însă nu a spus și când va face asta.

Recent, Bianca Drăgușanu a postat un mesaj pe una dintre rețelele de socializare, care ar putea avea legătură cu situația din ultima perioadă. 'Cine te vrea lângă el, te are lângă el! S-a înţeles? Eu cred că da! Suntem cea mai bună echipă!”, a scris vedeta pe contul personal de Instagram. Se pare că Biancăi Drăgușanu a început să-i placă din ce în ce mai mult ceea ce face, dat fiind faptul că postează o mulțime de poze de la locul de muncă, dar și cu șefa ei.

Șefii i-au promis o altă emisiune Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea nu vrea să renunțe la televiziune, iar aceasta ar fi discutat cu șefii de la KanalD pentru un nou proiect. Prezentatoarea TV se află în concediu de maternitate până la sfârșitul lunii acesteia, însă nu se știe cu exactitate când va reveni pe micile ecrane. Vedeta și-ar dori să lucreze din nou în familia, mai exact alături de soțul ei, Tavi Clonda.

Mesajul transmis de Bianca Drăgușanu după scandalul cu Gabriela Cristea: 'S-a înțeles?'Mesajul transmis de Bianca Drăgușanu după scandalul cu Gabriela Cristea: 'S-a înțeles?'

FOTO: Facebook

Diana Stamen 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter