2 trucuri pentru un machiaj senzual de zi

Publicat pe

Pentru un machiaj senzual de zi trebuie să țintești naturalețea, iar asta nu necesită foarte multe produse, ci aplicarea lor strategică. Iată ce-ți recomandăm.

2 trucuri pentru un machiaj senzual de zi2 trucuri pentru un machiaj senzual de zi

În primul rând fă un necesar al produselor minim utilizate: mascara pentru volum, tuș, fond de ten, iluminator lichid, blush, gloss deschis la culoare. Acestea reprezintă un basic al machiajului realizat pe fugă, dar care este foaaaarte seducător.

Citește și:

3 lucruri pe care trebuie să le știi când te dai cu ruj

Get the look Kirsten Dunst – machiajul baby face

Dacă ai pleoapa căzută trasează o linie fină de tuș, ascendentă, cam 3/4 din linia genelor, sau te poți opri cu linia aproape de colțul extern al ochiului, fără să-l atingi.

Ori, dacă nu ai această problemă, întâi desenează linia de tuș din colțul extern al ochilor, care este un fel de prelungire scurtă a liniei genelor de pe pleoapa inferioară. După ce ai trasat această codiță, pornești linia de tuș de la jumătatea pleoapei și o unești cu codița desenată inițial. Astfel se creează o senzație subtilă de ochi de pisică.

După ce ai finalizat aplicarea tușului îți încarci genele cu mascara cu volum, numai pe genele superioare. Și asta a fost tot la capitolul ochi!

Pentru ten, pune în palmă câteva picături de iluminator lichid și aplică-l numai pe obraji până la uniformizare. Apoi cu ajutorul unui burețel, prin tapotare, distribuie fondul de ten. Pielea capătă o strălucire delicată, iar aplicarea iluminatorului nu se va face pe frunte, nas, bărbie, tocmai pentru a nu da senzația de piele transpirată.

La final, puțin blush și un gloss deschis la culoare întregesc tabloul acestui look radiant, proaspăt, frumos evidențiat de razele soarelui.

 

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter