Cine este Ștefania: ”Sunt un artist care are trecutul unui dansator”

Publicat pe

'Sunt un artist care are trecutul unui dansator', așa se descrie Ștefania, devenită celebră odată cu apariția în videoclipul lui Speak, 'Libelula', și lansarea în muzică.

Pasiunea pentru vlogging a apărut pe când avea doar 14 ani, dar abia acum, la 21, a 'oficializat' relația, fâcându-și cont de YouTube.

Citește și: Ștefania de la Asia Express, criză de nervi în plină stradă: „Îmi vine să țip! Nu mai pot să fac asta”! Iubita lui Speak a izbucnit în lacrimi

Ștefania s-a născut în Galați, pe 25 decembrie 1996, unicul copil al unui cuplu tânăr și open-minded, cu care artista a putut vorbi dintotdeauna deschis despre orice. 'Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta', declară artista, descriindu-și în același timp copilăria drept o perioadă extrem de frumoasă. Ștefania a fost un copil cuminte, deși în afara orelor de somn nu petrecea mai mult de două ore în casă. În vacanțele de vară destinația era întotdeauna casa bunicilor, unde îi era permis să facă orice.

2015 a fost anul în care a luat decizia de a se muta în București – ghidată fiind de dorința de 'nou' și de marea sa pasiunea pentru dans – ca să poată lucra cu cei mai buni coregrafi și dansatori. Un an mai târziu, își începea cariera de dansatoare, colaborând pentru clipuri cu artiști precum Elena Gheorghe, Inna, Smiley, Fly Project, Randi. What’s UP a fost primul artist cu care Ștefania a acceptat să meargă în concerte, urmat de Speak.

Citește și: Gestul făcut de Ștefania la Asia Express, care l-a scos din minți pe Speak: „Să nu faci asta niciodată, ne despărțim!”

De la dans la muzică

Apariția lui Speak în viața sa a ajutat-o să-și redescopere pasiunea mai veche pentru muzică. 'Totul a fost o întâmplare, dintr-o simplă joacă el a descoperit că am voce și că am putea face lucruri foarte cool', a sintetizat Ștefania începutul carierei în muzică. Au urmat ore de canto pentru perfecționare, sesiuni de studio, astfel că în acest moment artista are deja trei piese lansate pe piața muzicală: Drinking about you', Solo un momento' și o colaborare cu Speak pentru piesa 'Timpul'. Următorul proiect este lansarea unei piese în limba  spaniolă, scrisă de un artist sud-american și produsa de Speak.

Citește și: După Asia Express se lasă cu nuntă. Speak s-a hotărât să o ia de soție pe Ștefania: 'E ceea ce trebuie'

De la muzică la dans

Deși de vlogging este pasionată de la vârsta de 14 ani, Ștefania a decis abia recent să aprofundeze domeniul. Tot Speak a fost cel care i-a descoperit potențialul și în această zonă, încurajând-o să-și deschidă un canal de YouTube. Asta s-a și întâmplat în urmă cu mai bine de șapte luni, primul episod din vlog numindu-se 'Machiajul meu preferat'. După două săptămâni, a uloadat un cover la piesa Nentori'-Arilena Ara, care a făcut în scurt timp 1 milion de vizualizări.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter