Gina Pistol, despre secretele sale de beauty. Are câteva trucuri

Publicat pe

Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite ne dezvăluie care sunt destinațiile sale favorite de shopping, cine o inspiră în alegerile de zi cu zi, care sunt piesele vestimentare la care nu poate renunța, ce anume nu ar purta niciodată, ce bijuterii și produse cosmetice preferă.

Care este prima amintire legată de modă?

Sinceră să fiu, nu m-a interesat niciodată moda. Admir femeile care sunt mereu aranjate și scoase din cutie, însă mi se pare obositor să fac asta zilnic. Răsfoiesc reviste, sunt curioasă uneori ce se mai poartă, dar cam atât. Îmi cumpăr doar ce îmi place și dacă mi se potrivește.

Ce culoare predomină în garderoba ta?

Să vă spun mai bine ce culoare nu am. Galben. Galbenul lipsește din garderoba mea.

Cine/ce te inspiră?  Mă inspiră vremea de afară și starea pe care o am în ziua respectivă. Sunt o femeie-cameleon. Pot trece cu mare ușurință de la o ținută feminină, sexy, la una mai băiețoasă. Le port cu naturalețe în egală măsură.

Ai vreo piesă vestimentară la care nu poţi renunţa, deşi nu o porţi? Sunt femeie!Normal că am.

Parfumul preferat? Mad Madame – Juliette has a gun.

Rujul? „Mademoiselle Gigi (04 Serafine-roșu intens).

Gina Pistol nu foloseşte fond de ten

Fondul de ten?  Nu folosesc.

Mascara?  Mademoiselle Gigi și Better than sex – Too Faced.

Produsele de îngrijire a părului? Masca Luiza Essence.

Pasta de dinți? Orice pastă de dinți fără fluor.

Săpunul/gelul de duș?  Sabon.

Crema de față/corp? Ser cu complex EGF și aur 24k (gama Gold Mademoiselle Gigi) și ser regenerant Juliette Armand.

Care este destinaţia ta preferată de shopping? Fac shopping online mai mult. Îmi place foarte mult să călătoresc, dar mai mult ca să descopăr locuri noi. Să mă plimb. Însă când ajung în Paris și Londra, pot spune că-mi dă cu bucurie la shopping.

Ce nu ai purta niciodată? Haine kitschoase.

Cum ți-ai descrie stilul vestimentar? Comod, cameleonic. Trei piese de rezistenţă din garderoba ta… Pantaloni de piele, jeanși cu talie înaltă și o rochie vaporoasă din mătase la care pot încălța sandale cu toc, bocanci sau pantofi sport.

Ce sfat le dai cititoarelor VIVA!? Ești unică! Nu încerca să fii altcineva! Descoperă-te, iubește-te și ai grijă de tine!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter