Bolile ascunse ale vedetelor. Celebritățile suferă în tăcere

Publicat pe

Chiar dacă par a fi sănătoase tun și pline de viață, celebritățile suferă în tăcere. Vedetele se feresc să facă publice bolile cu care au fost diagnosticate. Lista cu nume cunoscute este foarte lungă, iar oricât de discreți ar vrea să fie nu reușesc să țină secretul doar pentru ei și familie.

Sănătatea este cea mai importantă. Nici toți banii, vilele de lux, mașinile scumpe nu o pot cumpăra. Vedetele suferă în tăcere de boli despre care nu doresc să vorbească prea mult.

Selena Gomez a fost la un pas de moarte, după un blocaj renal, iar salvarea vedetei a fost chiar cea mai bună prietenă a ei. Actrița a fost diagnosticată cu Lupus,  o boală cronică inflamatorie autoimună a ţesutului conjunctiv.

Celebra actriță Halle Berry are diabet, iar cu această boală se luptă încă din tinerețea ei. La vârsta de 22 de ani, vedeta internațională a intrat în comă din cauza diabetului.

Artista Pink, în vârstă de 38 de ani, suferă de astm. Căile respiratorii ale vedetei se inflamează și simte că se sufocă. Pink a avut de nenumărate ori probleme din cauza suferinței sale chiar pe scenă, în fața fanilor ei.

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele din România care suferă de diabet. Se pare că boala vedetei s-a declanșat pe fond nervos. Vedeta nu vorbește prea mult despre boala de care suferă.

Kim Kardashian a fost diagnosticată cu psoriazis în anul 2010, iar afecțiunea a moștenit-o de la mama ei, Kris Jenner. Vedeta nu mai ascunde acest lucru și încearcă să țină boala în frâu cu alimentația pe care o are, dar și cu cremele pe care le folosește.

Dragoș Bucur, soțul Danei Nălbaru, a fost diagnosticat cu diabet la vârsta de 24 de ani, în anul 2002. Boala este destul de dificilă, iar acesta încearcă să o țină sub control.

Citește și: Vedete care şi-au făcut partenerii celebri. Elevul şi-a întrecut profesorul

FOTO: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter