Iulia Albu, la Milan Fashion Week. Participanţii au fost uimiţi de machiajul strident şi vestimentaţia inedită

Publicat pe

Iulia Albu, la Milan Fashion Week. În perioada 19 – 25 septembrie are loc Milan Fashion Week. Celebra vedetă a ajuns deja acolo şi a uimit cu prima ţinută. A atras atenţia, toate camerele de fotografiat au fost îndreptate spre ea. Iată look-ul său inedit! 

Ne-am obişnuit cu look-urile excentrice ale Iuliei Albu, dar de data aceasta a întrecut orice aşteptări. Pentru celebrul eveniment de modă, în prima zi, vedeta a ales să poarte o ţinută complexă. O salopetă deschisă la culoare se mulează pe corpul ei, iar o pelerină ce îşi acoperă chiar şi capul întregeşte ţinuta.

O fundă aurie o are legată în jurul capului, asortată cu o pereche de sandale de aceeaşi nuanţă. Cu ceva zile în urmă, vedeta a dat de bănuit că şi-ar fi inspirat ţinuta de acum din portul popular românesc, reinterpretându-l.

„Stilul este curaj, asumare si mândria de a fi TU. TU cine ești?”, a scris vedeta. Ea a încărcat şi o fotografie sugestivă.

Cu privire la machiaj, ea a ales unul excentric. Chiar exagerat, am putea spune, în special la nivelul buzelor. Dacă, pentru un necunoscător, acest tip de make-up pare cu totul ieșit din comun, pe noi ne-a dus cu gândul la una dintre prezentările de modă ale regretatului Alexander McQueen, din 2009. Atunci, designer-ul a uimit cu acest tip de machiaj la nivelul buzelor, iar Iulia, excentrică din fire, pare acum că a apelat la o interpretare  a show-ului de atunci.

 

Iulia Albu şi Roberto Cappelli la Milano

Nu îi lipsesc nici accesoriile, are un eventai auriu, ochelari ochi de pisică şi borsetă în jurul taliei. Aşadar, toţi fotografii s-au îmbulzit pentru a obţine cele mai bune cadre cu Iulia Albu.

Iulia Albu a avut probleme grave cu banii

Deşi este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi, nu a dus-o întotdeauna bine, a avut şi neplăceri financiare. Unul dintre aceste momente a fost chiar după divorţul de Mihai Albu, tatăl fiicei sale!

Foto: Facebook, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter