Ashton Kutcher a făcut accident. A lovit un tânăr cu maşina

Publicat pe

Ashton Kutcher a făcut accident. Celebrul actor a fost implicat miercuri într-un incident de mașină. Ashton a avut un moment de neatenție și a lovit cu mașina un fan. Reacţia victimei a fost inedită!

Actorul în vârstă de 40 de ani se afla pe un bulevard din Los Angeles, miercuri, când l-a lovit pe Leo Marenghi. Tânărul a declarat ulterior pentru emisiunea „Entertainment Tonight” că accidentul s-a produs într-un loc cu vizibilitate redusă şi că actorul l-a văzut în ultima clipă.

Kutcher, care se afla în maşină împreună cu garda sa de corp, a oprit imediat pentru a verifica starea de sănătate a tânărului accidentat, iar apoi a pozat alături de acesta. Marenghi – care a suferit o contuzie la un genunchi şi are dureri la spate şi la umeri – nu a considerat că rănile sale sunt suficient de grave pentru a face schimb de date de contact cu Kutcher şi nu intenţionează să îl dea în judecată pe acesta.

Cei doi au făcut și o poză împreună, iar aceasta a ajuns pe contul de Instagram al victimei.

„Eram pe jos și când m-am ridicat el ieșea din mașină. A fost foarte drăguț și părea chiar îngrijorat. M-a întrebat dacă sunt bine și am spus: Da, sunt în regulă. Pot să fac o poză cu tine?”, a povestit tânărul care este un fan înfocat al actorului.

 

Ashton Kutcher a făcut accident. Fanul a cerut să facă o poză împreună

Mila Kunis și Ashton Kutcher nu le fac cadouri de Crăciun copiilor lor

Atât Mila Kunis, cât și Ashton Kutcher sunt sex-simboluri la Hollywood, povestea lor de dragoste fiind una dintre cele mai mediatizate, cu atât mai mult cu cât Ashton a fost soțul la fel de celebrei Demi Moore. Acum, cei doi actori formează o familie frumoasă, dar recent au reușit să uimească pe toată lumea declarând că nu le fac cadouri de Crăciun copiilor lor.

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter