Elena Udrea a născut. Fetiţa a venit pe lume mai devreme

Publicat pe

Elena Udrea a născut. Potrivit informaţiilor apărute în presă, fostul ministru a adus astăzi pe lume o fetiţă, la ora 14:00, ora României. 

Eva Maria este perfect sănătoasă, are greutatea normală şi a primit nota maximă deşi a venit pe lume cu puţin timp înainte de termen. Totul e minunat, a declarat persoana apropiată Elenei Udrea, care ne-a mai spus că a fostul ministru a născut pe cale naturală într-un spital din San Jose, scrie EVZ. 

EXCLUSIV pentru revista VIVA!, Elena Udrea a confirmat faptul că a adus-o pe lume pe Eva Maria mai devreme. Naşterea ei era planificată peste o lună şi o săptămână, mai exact pe 26 octombrie.

„Da, am născut acum două ore.”, ne-a spus aceasta. Citeşte şi primele declaraţii ale iubitului Elenei Udrea despre venirea fetiţei pe lume. A fost luat prin surprindere!

Elena Udrea, pictorial EXCLUSIV din Costa Rica înainte de naştere

Elena Udrea a acceptat să le ofere cititorilor VIVA! fotografii ce risipesc misterul gravidității sale, dar și informații exclusive despre povestea de dragoste care i-a schimbat radical absolut toate percepțiile.

Foto: VIVA!

 

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter