Brad Pitt i-a cerut iertare lui Jennifer Aniston pentru suferința provocată. Iată ce i-a răspuns actrița!

Publicat pe

Divorțul de Angelina Jolie pare să îl fii schimbat radical pe Brad Pitt. După ce a vorbit deschis despre separarea de Angelina declarând că o parte din el a murit atunci, acum Brad i-a cerut scuze și lui Jennifer Aniston pentru suferința pe care i-a provocat-o.

În luna septembrie a anului trecut, cuplul Brangelina anunța divorțul ceea ce urma să îl schimbe radical pe Pitt. Acesta a slăbit foarte mult, a început să ia lecții de olărit și s-a lăsat de băut, alcoolul fiind unul dintre principalele motive din cauza căruia s-a despărțit de cea care i-a fost parteneră timp de 12 ani.

Terapia pare să îl ajute pe Brad să își revină și să conștinetizeze multe lucruri greșite pe care le-a făcut în viață. Așa că acesta a ajuns să îi ceară scuze fostei sale soții, Jennifer Aniston, căreia i-a frânt inima atunci când a divorțat de ea din cauza Angelinei.

„Brad și-a cerut scuze pentru că i-a frânt inima. În mod obișnuit nu face acest lucru cu ușurință, dar datorită terapiei el a învățat să-și exprime sentimentele. I-a cerut iertare pentru tot răul pe care i l-a făcut', a declarat o sursă anonimă pentru revista „Life&Style'.

Se pare că Brad Pitt înțelege mai bine acum, la mai bine de 12 ani de la divorț, durerea pe care a simțit-o Jennifer atunci când a fost părăsită pentru Angelina. Deși și-a revenit foarte greu după divorț, acum actrița din „Friends' este fericită alături de Justin Theroux alături de care urmează să sărbătorească 2 ani de căsnicie.

„Ea a fost foarte atinsă de scuzele lui. I-a spus că îl iartă și l-a îndemnat să se concentreze asupra viitorului', a spus aceeași sursă, lui Jennifer fiindu-i mai ușor acum să își ierte fostul soț.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Brad Pitt – Apariţie surprinzătoare pe covorul roşu la premiera filmului „Okja'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter