Brad Pitt: “Găsesc decizia luată de Angelina absolut eroică”

Publicat pe

Brad Pitt a făcut prima declaraţie de când logodnica sa, Angelina Jolie, a făcut public faptul că a suferit o operaţie de dublă mastectomie preventivă, ştire ce s-a răspândit în jurul lumii în doar câteva ore.

 

Angelina Jolie Has Double Mastectomy

 

„Fiind martorul acestei decizii importante, găsesc decizia luată de Angie absolut eroică, aşa cum de altfel sunt deciziile ei în general',  a declarat actorul în vârstă de 49 de ani pentru JustJared.com. „Mulţumesc echipei medicale pentru îngrijire şi devotament. Tot ce vreau este ca Angelina să aibă o viaţă lungă şi sănătoasă, alături de mine şi de copii. Este o zi fericită pentru familia noastră.'

 

Angelina Jolie Has Double Mastectomy

Angelina Jolie a scris ieri, 14 mai, un editorial pentru New York Times  intitulat „Opţiunea mea medicală' („My Medical Choice”), în care dezvăluie motivele pentru care a decis să aleagă această intervenţie chirurgicală în lupta împotriva cancerului.

 

„Mama mea a luptat împotriva cancerului timp de aproape un deceniu şi a murit la vârsta de 56 de ani. (..) Doctorii mei au estimat că am un risc de 87 de procente să mă îmbolnăvesc de cancer mamar şi o predispoziţie de 50 de procente de a fi diagnosticată cu cancerul ovarian.
Când am aflat că aceasta este realitatea, am decis să iau măsuri, pentru a minimaliza riscurile cât pot de mult. Am decis să mă supun unei duble mastectomii, ca măsură preventivă. Am început cu sânii, deoarece riscul de cancer la sân este mai mare decât cel de cancer ovarian, iar operaţia este mai complexă”, a scris Angelina Jolie, care a hotărât să facă publică experienţa sa pentru a ajuta şi alte femei care se confruntă cu această problemă.

 

Angelina Jolie  şi Brad Pitt sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

 

Foto: Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter