Modă: Dresscode-urile, explicate. Ce presupune fiecare?

Publicat pe

Cu siguranţă primeşti tot felul de invitaţii la fel de fel de evenimente frumoase, iar cele mai multe dintre acestea îţi cer să te îmbraci într-un fel anume. Dacă nu faci partea din lumea „fashionistelor” şi nu mănânci modă pe pâine, atunci cum te îmbraci? Iată câteva indicii pentru fiecare tip de dresscode pe care îl poţi întâlni vara aceasta:

 

RTEmagicC_black-tie.jpg

 

Foto: Hepta

 

Black Tie

Este un stil formal, dar în care nu poţi veni cu o rochie scurtă, ci obligatoriu lungă, elegantă, fără decolteuri adânci, paiete sau pene colorate. Mai există şi varianta White Tie, care este cel mai elegant stil dintre toate. În acest caz bărbaţii trebuie să poarte frac, vestă şi papion alb, iar doamnele şi domnişoarele trebuie să poarte rochii de gală.

 

RTEmagicC_cocktail.jpg

 

Cocktail

Trebuie să te îmbraci frumos, altfel decât pe stradă, însă efortul depus nu este atât de mare ca în alte cazuri – spre exemplu formal sau festiv. Nu vei da niciodată greşi cu o Little Black Dress.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter