Brad Pitt se iubește cu o Angelina Jolie mai tânără cu 20 de ani. Cine este actrița care i-ar fi furat inima

Publicat pe

De când s-a despărțit de Angelina Jolie, Brad Pitt este cuplat cu o mulțime de domnișoare aproape în fiecare lună. Așa că și acum, cum era și normal, presa internațională scrie că acesta ar iubi din nou, și nu pe oricine, ci pe o actriță care a interpretat-o chiar pe Angelina într-un film.

Azi este cu Charlize Theron, mâine se împacă cu Angelina, după intervine Sandra Bullock, însă ne întoarcem tot la Angelina. Ce să mai, Brad este un adevărat Don Juan în ultimul an, iar toate actrițele îi cad la picioare. Desigur, nimic din tot ce s-a scris nu a fost confirmat, iar acum, dacă despre Angelina se scrie că ar fi într-o relație cu Elon Musk, atunci și Pitt trebuie să fie cuplat cu cineva.

Însă de data asta actrița care i-ar fi furat inima ar fi o domnișoară mai tânără cu 32 de ani ca el, care a interpretat-o pe Angelina tânără în „Maleficent'. Este vorba despre Ella Purnell, iar aceasta ar face parte din distribuția lungmetrajului „Waitress', Brad insistând foarte mult ca ea să fie aleasă pentru acest film.

„Ella e flatată de atenţia pe care Brad i-o acordă. Ea le-a spus prietenilor că el a fost mereu pentru ea vedeta nr. 1 de care era îndrăgostită. El realizează diferenta mare de vârstă, cât şi faptul că toţi ar putea privi relaţia ca o criză a vârstei mijlocii. El simte că Ella îl face să fie energic, amuzant şi să joace la capacitate maximă', a declarat o sursă pentru In Touch Weekley.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter