La două luni de la divorțul de Chris Pratt, Anna Faris iubește din nou. Cine este bărbatul care a cucerit-o

Publicat pe

Există viață după Chris Pratt. La două luni de  când s-a despărțit de actor, Anna Faris se întâlnește deja cu un alt bărbat și este pregătită să își refacă viața.

Potrivit People, actrița ar fi împreună cu Michael Barrett, cu care a lucrat la noul film „Overboard'. Din luna septembrie, ce doi au fost văzuți tot mai des unul în compania celuilalt.

„Anna petrece timp împreună cu Michael de câteva săptămâni. Eu au ieșit ocazional, în septembrie, dar au început să se vadă tot mai des de curând', a declarat o sursă pentru People.

Faris și Barrett au fost văzuți la cină de mai multe ori recent, ieșind la interval de două zile să mânănce la restaurantul italian Modo Mio, din Los Angeles. Mai mult, cei doi au fost surprinși luând prânzul la Neptune Net, în Malibu, California, luna trecută.

După despărțirea de Chris, Anna a vorbit deschis pentru publicația americană despre fosta sa căsnicie, care s-a încheiat după 8 ani.

„Întotdeauna ne vom avea unul pe altul și vom fi prieteni incredibili. A fost multă veselie în viața noastră împreună, iar el este foarte mândru de mine. Ne-am privit unul pe altul crescând', spunea Anna.

Cei doi au anunțat divorțul în luna august.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter