Vedetele au purtat ţinute îndrăzneţe la un eveniment - Uite cum a apărut Andreea Berecleanu

Publicat pe

Vedetele au participat la un eveniment monden, acolo unde au optat pentru ţinute care mai de care. Uite ce a îndrăznit să poarte Corina Bud, Anda Adam sau Andreea Berecleanu!

Se știe, hainele din piele ajută femeile să se simtă mai sigure pe ele și să arate în același timp cool. Coincidența a făcut ca în plin avânt al campaniei #metoo, prin care femeile demască și spun stop hărțuirii sexuale, numeroase vedete să ia parte la deschiderea showroomului Mathis, brand axat pe texturi din piele. Andreea Berecleanu a fost o apariție wow în fusta sa verde din piele, accesorizată cu un turban realizat din același material, la fel ca și Raluca Bădulescu, excentrică ca de obicei, sau Corina Bud, o apariție neconvențională. Powergirl a fost și Anda Adam!

Vezi în galeria foto ce ţinute au purtat toate vedetele prezente la eveniment!

Vedetele au purtat ţinute îndrăzneţe la un eveniment - Uite cum a apărut Andreea BerecleanuVedetele au purtat ţinute îndrăzneţe la un eveniment - Uite cum a apărut Andreea Berecleanu

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter