Justin Timberlake, cea mai emoționantă declarație de dragoste pentru Jessica Biel cu ocazia aniversării căsniciei lor

Publicat pe

Jessica Biel și Justin Timberlake sărbătoresc 5 ani de căsnicie, iar cu acesastă ocazie artistul i-a făcut o declarație emoționantă soției lui care i-a topit inima de-a dreptul.

Cei doi ne-au obișnuit adesea să își facă unul altuia declarații de dragoste în public, însă aceasta pur și simplu te emoționează până la lacrimi. Justin a postat un clip pe pagina sa de Facebook în care cântă piesa pe care el și Jessica au dansat pentru prima dată (în noaptea in care a devenit „cel mai norocos bărbat din lume') și i-a transmis actriței un mesaj extrem de emoționant.

„Frumoasei mele Jessica Biel: m-ai învățat atât de multe despre ceea ce înseamnă o dragoste adevărată. Nu pot exprima în cuvinte ce au însemnat acești ultimi 5 ani pentru mine, așa că… „Ascultă melodia' pentru că dragostea mea se ascunde acolo…', a scris Justin în dreptul clipului.

Și Jessica a ținut să îi transmită un mesaj soțului ei prin intermediul unui clip postat pe Instagram, în care cei doi se află în mașină și dansează fericiți.

How lucky am I? Even if hes initially skeptical, he always gets extra for me. #5

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

„Cât de norocoasă sunt? Chiar dacă inițial a fost sceptic, el întotdeauna va fi totul pentu mine', a scris Jessica în postare.

Jessica Biel și Justin Timberlake s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012 și au împreună un băiețel pe nume Silas.

Alexandra  Popescu

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter