Brad Pitt și Sandra Bullock, noul cuplu de la Hollywood

Publicat pe

Brad Pitt face o nouă cucerire după despărțirea de Angelina Jolie și, se pare, formează mai nou un cuplu cu Sandra Bullock.

După ce presa internațională a scris că actorul ar forma inițial o relație cu Kate Hudson, zvonuri confirmate de mama lui Kate, dar despre care cei doi nu au declarat nimic, Brad Pitt formează acum un cuplu cu Sandra Bullock.

Potrivit New Idea, cei doi au început să se vadă în secret, asta după ce prietenul cel mai bun al lui Pitt, George Clooney, i-ar fi cuplat. Ba mai mult, se zvonește că vor să ducă relația la un alt nivel după ce s-au întâlnit de mai multe ori.

George este hotărât să-l ajute pe pietenul lui Brad Pitt să treacă peste despărțirea de Angelina Jolie și nu s-a putut gândi la o persoană mai potrivită decât Sandra Bullock. George crede că Sandra este femeia ideală pentru Brad', a declarat un apropiat al actorului.

Sandra Bullock a mai fost căsătorită cu Jesse James din 2005 până în 2010 și are 2 copii, Louis (7 ani) și Laila (5 ani). Deși păreau să fie într-un război total, Brad Pitt și Angelina Jolie au revenit de curând la sentimente mai bune după divorț. În plus, actorul ar fi încercat să se întoarcă și la Jennifer Aniston după ce i-ar fi trimis mai multe sms-uri.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au împăcat. Noi detalii despre celebrul cuplu

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter