Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au împăcat. Noi detalii despre celebrul cuplu

Publicat pe

Despărţiţi din septembrie 2016, Brad Pitt şi Angelina Jolie au traversat o perioadă dificilă în care au încercat să câştige custodia celor 6 copii ai lor. După o jumătate de an de război mediatic, cei doi ar fi ajuns, în sfârşit, la un consens, îngopând securea războiului.

 

Brad şi Angelina au trăit împreună 11 ani, dintre care au fost căsătoriţi 2 ani, iar acum au reuşit să comunice din nou direct, fără să mai apeleze la avocaţi sau să facă declaraţii în presă.

 

„Această problemă nu se poate rezolva în public. Este o perioadă dificilă peste care au reuşit să treacă. Este un proces în derulare. Brad a spus mereu că Angelina este o mamă bună, iar dorinţa lor este să rezolve ceea ce se întâmplă între ei pentru copii şi familie, iar ei lucrează la asta'.

 

După anunţul divorţului, Angelina şi cei 6 copii s-au mutat într-o casă din California, iar Brad Pitt şi-a putut vizita copiii după un program foarte strict, şi doar în prezenţa unui asistent social.

 

Astăzi, lucrurile s-au relaxat, iar actorul a putut să petreacă timp cu copiii, ceea ce l-a făcut foarte fericit.

 

Brangelina: o poveste de iubire ca în filme

Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Mr&Mrs Smith' şi s-au îndrăgostit. Imediat, Brad şi-a anuntat divorţul de Jennifer Aniston, iar la Hollywood a apărut cel mai glam cuplu: Brangelina. Angelina era deja mama lui Maddox, un băieţel adoptat din Cambodgia, iar cuplul a înfiat şi o fetiţă, Zahara. În 2006, Brad Pitt şi Angelina Jolie au devenit părinţi biologici pentru prima dată, actriţa aducând-o pe lume pe Shiloh. În 2007, cei doi l-au adoptat şi pe Pax, iar în 2008 în familia lor s-au nascut gemenii Vivienne şi Knox.

În mai 2013, Angelina a făcut o mărturisire emoţionantă, dezvăluind că a trecut printr-o dublă mastectomie, iar Brad a fost alături de ea în această perioadă dificilă.

În august 2014, după doi ani de logodnă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în mare secret în Franţa, pe proprietatea lor de la Miraval, avându-i lângă ei pe cei 6 copii.

În 2015, la 10 ani distanţa de la prima apariţie a lor împreună pe marile ecrane, Brad şi Angelina au jucat în pelicula „By the Sea', regizată de actriţă. În septembrie 2016, vestea divorţului lor a şocat o lume întreagă, Angelina invocând diferenţe ireconcilabile şi acuzându-şi soţul de violenţă împotriva copiilor.

 

Foto: Hepta

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter