Brad Pitt vorbește pentru prima dată despre divorțul de Angelina Jolie și despre problemele cu alcoolul

Publicat pe

Brad Pitt a vorbit pentru prima dată despre divorțul de Angelina Jolie, despre problemele cu alcoolul, dar și despre terapia pe care a început-o după despărțire.

Într-un interviu acordat publicației GQ Style, actorul a abordat numeroase subiecte, de la copilăria strictă până la motivele care au dus la divorțul de Angelina. Acesta poveștește că, după divorț, a recurs la terapie și dă vina pe el atunci când vine vorba de cauzele care au dus la despărțire. În plus, a dezvăluit faptul că alcoolul și drogurile au fost un punct sensibil al său.

„Adesea spun ceva greșit, adesea sunt în locul și la momentul nepotrivit… Încerc să fac lucrurile mai bine. Chiar încerc să fac lucrurile mai bine. Am renunțat la tot, cu excepția băuturii, atunci când mi-am întemeiat o familie. Dar anul trecut lucrurile au scăpat de sub control. Am început să beau prea mult. A devenit o problemă. Cred că puteam băga sub masă un rus cu vodka lui cu tot. Eram un profesionist. Eram bun!', a povestit Brad Pitt.

În prezent actorul a început terapia și a renunțat la alcool.

„Abia am început terapia. Îmi place. Am trecut pe la doi terapeuți până l-am găsit pe cel potrivit!', a mai spus acesta.

Brad a mai vorbit și de modul în care copiii i-au schimbat viața, însă despre Angelina a adus vorba o singură dată în timpul interviului.

„Copiii sunt atât de delicați. Ei absorb totul. Au nevoie de ajutor și să le explici lucrurile. Au nevoie să fie ascultați. Atunci când sunt ocupat, nu ascult. Vreau să fac lucrurile mai bine în această privință. Trebuie să fac lucrurile mai bine, trebuie să fac lucrurile mai bine pentru ei. Trebuie să le demonstrez', a declarat acesta.

Divorțul de Angelina a fost asemenea unei „morți', spune el.

„Dacă iubești pe cineva, îl lași să plece. Acum știu ce înseamnă aceasta, pentru că o simt. Înseamnă să iubești fără să ai sentimentul că cineva îți aparține, înseamnă să nu aștepți nimic în schimb', a spus Brad despre Angelina.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Apariţie rară: Brad Pitt s-a întors pe covorul roşu, o dată cu premiera filmului „The Lost City of Z'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter