Brigitte Bardot critică campania #MeToo: „Multe dintre femeile care fac acuzaţii sunt ipocrite şi ridicole“

Publicat pe

Actriţa franceză Brigitte Bardot în vârstă de 83 de ani a criticat dur mişcarea #MeToo. Ea a spus că majoritatea femeilor care sunt de acord cu ea sunt „ipocrite şi ridicole şi formulează acuzaţii doar pentru a-şi spori capitalul de imagine.

Una dintre cele mai iubite actriţe de-a lungul timpului nu este fană a campaniei #MeToo. Brigitte Bardot, într-un interviu acordat revistei „Paris Match, aceasta a afirmat că multe actriţe flirtează cu producători pentru a obţine roluri după care inventează acuzaţii de hărţuire sexuală pentru a atrage atenţia, notează BBC.

Brigitte Bardot critică campania #MeToo

„Multe dintre femei sunt ipocrite şi ridicole. Eu nu am fost niciodată victima hărţuirii sexuale şi chiar găsesc fermecător când bărbaţii îmi spun că am fost frumoasă sau aveam un posterior atrăgător, a declarat Brigitte Bardot care atrăgea toate privirile în tinereţe.

Nu este pentru prima dată când Brigitte Bardot încinge spiritele cu declaraţiile sale. Actriţa a fost acuzată de cinci ori că a instigat la ură rasială după ce a făcut comentarii depreciative la adresa islamului şi a musulmanilor, adaugă şi News.ro.

Catherine Deneuve, declaraţii despre mişcarea #metoo

„Violul este o crimă, dar flirtul insistent sau stângaci nu reprezintă o ofensă, nici bravura o agresiune macho. Bărbaţii au fost sancţionaţi în profesia lor, constrânşi să demisioneze, doar pentru că au atins un genunchi, au încercat să fure un sărut, au vorbit de lucruri intime în timpul unei cine de lucru sau au trimis mesaje cu conotaţii sexuale unei femei care nu simţea atracţie la rândul ei, se arată în scrisoarea semnată şi publicată în „Le Monde de Catherine Deneuve şi alte 99 de femei.

Foto: Hepta

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter