Angelina Jolie vs. Jennifer Aniston - Gerard Butler a recunoscut cine sărută mai bine!

Publicat pe

Fără voia lui, Gerard Butler a ațâțat din nou focul ce ardea mocnit în cazul rivalității dintre Angelina Jolie și Jennifer Aniston, ambele – foste soții ale lui Brad Pitt. Actorului i s-a cam forțat mâna, într-un reality show, să răspundă la o întrebare cel puțin incomodă – Cine sărută mai bine: Angelina sau Jennifer? Răspunsul e cel puțin surprinzător…

 

Angelina Jolie vs. Jennifer Aniston

Angelina Jolie vs. Jennifer Aniston

Rivalitatea dintre actrițele Angelina Jolie (42) și Jennifer Aniston (48) este bine-cunoscută, chiar dacă cele două nu au intrat niciodată în conflict fățiș. Amândouă l-au împărțit pe Brad Pitt, ce-i drept nu în același timp (deși gurile rele spun că Angelina era combinată cu Brad încă din timpul mariajului acestuia cu Jennifer) și, chiar dacă nu sunt dușmance declarate, a avut presa grijă de asta… Iată însă că Pitt (care a fost căsătorit cu Jennifer mai bine de cinci ani, iar cu Angelina – doi, însă au fost împreună mai mult de 10 ani) nu este singurul bărbat care a avut o legătură cu ambele actrițe, chiar dacă asta s-a întâmplat doar pe marele ecran. Gerard Butler este norocosul care le-a avut partenere în filme pe ambele actrițe și care a avut parte și de scene fierbinți cu amândouă.

 

Butler a avut ocazia să se sărute cu ambele dive, așadar nu a fost de mirare că, la un moment dat, a fost prins la „înghesuială' de gazda show-ului Watch What Happens Live With Andy Cohen, care, avându-l invitat, l-a întrebat pe nepusă masă care dintre cele două actrițe sărută mai bine. Vizibil stânjenit, actorul a refuzat inițial să răspundă, dar apoi, la presiunile lui Andy Cohen, alb la față și bâțâind cu nervozitate dintr-un picior, în cele din urmă a răspuns: „Jennifer Aniston'. După care a adăugat: Vedeți, v-am luat prin surprindere'.

 

Jennifer Aniston sărută mai bine - așa crede Gerard Butler!

Jennifer Aniston sărută mai bine – așa crede Gerard Butler!

 

E adevărat, Gerard a jucat cu Angelina în 2003, în Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life, iar cu Jennifer în 2010, în Bounty Hunter. Pe vremea aceea, Jolie avea doar 27 de ani, în timp ce Aniston i-a fost parteneră la 40 de ani… Poate și experiența și-a spus cuvântul. Cert este că, jenat sau nu, Butler a decretat – Jennifer Aniston sărută mai bine ca Angelina Jolie. Nu că asta i-ar fi folosit la ceva, în timpul mariajului cu Brad Pitt, care a părăsit-o și s-a însurat cu Angelina. Așadar, gusturile nu se discută!

 

Oana Pantazi

Foto Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter