Brigitte divorţează de Ilie Năstase din cauza lui Cătălin Cazacu: "De aici se trage despărţirea"

Publicat pe

Brigitte Năstase a povestit cum a început relaţia cu Cătălin Cazacu. Încă soţia lui Ilie Năstase, vedeta spune că întreaga despărţire de fostul jucător de tenis a survenit în urma aventurii cu Cătălin Cazacu. Aceasta ar fi fost cireşa de pe tort. Ilie şi Brigitte s-au întâlnit la tribunal, pentru divorţ.

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au ajuns miercuri la tribunal, pentru procesul de divorț. Nu este pentru prima oară când cei doi încearcă să se despartă, alte dăţi fiind fără succes. Chiar cu o zi înainte de divorţ, Brigitte a fost prezentă într-o emisiune TV unde a explicat cum a început relaţia cu Cătălin Cazacu.

Ea este de părere că de aici se trage despărţirea de Ilie, acesta nu a acceptat că ea a încercat să îşi vadă de viaţa ei, să îşi facă o relaţie. Bruneta pretinde că s-a îndrăgostit de Cătălin, dar el a păcălit-o, mai mult decât atât, a şi înşelat-o.

„La ziua mea, când am făcut 40 de ani, atunci am făcut un chef, asta mi-am dorit. El nu a venit, a venit la ora 11.30 pentru că a mers la film cu fosta nevastă, lucru pe care nu am putut să îl iert. Drept pentru care nu am mai dorit să fiu cu el. 

A doua zi, pe data de 8, am mers la Timişoara şi am început o relaţie cu un băiat de acolo. El îmi scria pe Instagram, avea o firmă de pază. Aveam probleme cu tatăl fetei mele, mă hărţuia şi aşa am ajuns la el. Vorbim de Cătălin, de fapt de aici mi se trage toată despărţirea. Da, Cătălin Cazacu!

Mi-am petrecut mai mult timp în Timişoara. De ce să recunosc înainte? Ilie nu m-a lăsat să recunosc! (…) Într-o dimineaţă frumoasă de duminică eu am apărut în toată plendoarea mea cu o minge de tenis undeva. E umilior pentru mine. Peste o săptămână sau două el avea deja emisiune. Mi se pare aiurea! Nu mai aveam nimic cu el. 

Noi ne-am petrecut foarte mult timp în Timişoara, acolo fostul meu soţ făcea poze şi pe care i le-a trimis ulterior lui Ilie. Eu m-am îndrăgostit foarte tare de el (n.r. de Cătălin Cazacu), în martie am plecat de acasă. Eu am profitat de asta şi m-am mutat în apartamentul meu pe Nordului. Cătălin a fost foarte sincer atunci şi mi-a spus că în chestia asta sunt singură şi să noi nu avem o relaţie cum ar trebui pentru că eu sunt măritată. Eu l-am întrebat prima dată când ne-am văzut ce vrea să fim şi a spus iubiţi. 

Eu eram foarte îndrăgostită. O prietenă de-ale mele mele mi-a spus că este curvar şi am pus detectivi. După câteva zile, am văzut că mă înşela cu alta.”, a spus Brigitte în emisiunea lui Dan Capatos.

În prezent, Cătălin  Cazacu moderează o emisiune TV, la Kanal D. Alături de el, Victor Slav şi Giani Kiriţă moderează show-ul de noapte.

Adina Alberts, chirurg estetician, despre operaţiile lui Brigitte Năstase

Chirurgul estetician Adina Alberts a comentat felul în care arată Brigitte Năstase după ce s-a operat în repetate rânduri! Medicul a explicat de ce consideră că intervenţiile ei sunt un model care nu trebuie urmat! 

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter