Fetița Biancăi Drăgușanu a împlinit doi ani. Vedeta i-a făcut o surpriză de ziua ei

Publicat pe

Fetița Biancăi Drăgușanu a împlinit frumoasa vârstă de doi ani, iar Sofia Natalia a fost foarte fericită când a văzut ce surpriză i-a pregătit mama sa. Micuța s-a bucurat când a văzut cadourile pe care le-a primit, dar și camera plină cu baloane și tortul super delicios.

Sofia Natalia Slav era la bunica ei, mama Biancăi Drăgușanu, la Hunedoara, acolo unde locuiește. Bianca Drăgușanu s-a urcat în mașină și a plecat spre fiica ei, pentru a fi alături de ea în ziua în care Sofia împlinește doi ani. Vedeta i-a luat micuței un tort super delicios, făcut chiar de o prietenă de-ale Biancăi Drăgușanu. Sofia Natalia s-a bucurat foarte tare când și-a revăzut mama. Fosta prezentatoare TV nu a fost singură la fiica ei, ci alături de prietenul ei cel mai bun, Răzvan Botezatu.


În urmă cu doi ani, pe 26 septembrie, Bianca Drăgușanu devenea pentru prima dată mamă, iar Victor Slav era cel mai fericit tătic din lume. Victor Slav va merge și el să fie alături de fetița lui. „În momentul ăsta ne-am apucat de umflat baloane, îl aşteptăm şi pe tati că trebuie să ajungă şi el cu cadouri”, „Nu se putea altfel, normal că vine! Este ce avem noi mai scump şi mai preţios pe lumea asta! Este cel mai important lucru!”a declarat Bianca Drăguşanu pentru Antena Stars

În urmă cu doar câteva luni, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis să o ia pe căi diferite, dar să rămână prieteni și să aibă o comunicare bună de dragul copilului pe care îl au împreună.

Fetița Biancăi Drăgușanu a împlinit doi ani. Vedeta i-a făcut o surpriză de ziua eiFetița Biancăi Drăgușanu a împlinit doi ani. Vedeta i-a făcut o surpriză de ziua ei

Citește și: Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt împreună în vacanță. Sofia este cea mai fericită

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter