Brigitte Sfăt și Ilie Năstase divorțează. Dar surpriză! Iată cine a inițiat divorțul de această dată și care sunt motivele!

Publicat pe

După ce a anunțat de mai multe că va divorța de Ilie Năstase, Brigitte pare că a luat o decizie definitivă și a anunțat de această dată public totul. Mai mult, nu infidelitatea fostului tenisman este principalul motiv, ci fosta soție, Amalia Năstase.

Brigitte Sfăt este foc și pară pe Amalia. Faptul că Ilie o întreține în continuare pe fosta soție a supărat-o foarte mult pe aceasta, iar dacă va renunța la divorț o face doar dacă Năstase va avea conturile de bani la comun cu ea.

„Astăzi, 12 iulie, anunţ oficial divorţul de Ilie. Nu pentru că m-a înşelat. Pentru că m-am săturat de nesimţirile fostei soţii. De faptul că non stop îşi foloseşte copiii să îi ceară lui Ilie tot felul de lucruri, de această dată, o maşină nouă. I-am dat un Mini Cooper, cu 30.000 km la bord, şi a făcut un scandal monstru. Vreau să înţelegeţi faptul că anul trecut soţul meu i-a mai dat acestei dudui 1.200.000€……iar în fiecare an peste 300.000 €, în condiţiile în care eu îmi rupeam spatele cu bitum şi tot felul de lucrări de şantier pentru câţiva bănuţi… Eu nu am primit NICIODATĂ de la Ilie vreo maşină…', a scris Brigitte pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Prinţul Harry îi va cere mâna lui Meghan Markle. Logodna ar putea fi anunţată oricând

Însă nici Amalia nu se abține, așa că a băgat puțin bățul printre gard și a înfuriat-o și mai rău pe actuala soție a lui Ilie.

„Haters gona hate', a fost mesajul postat de Amalia, la care imediat Brigitte a avut replică.

„By the way (să o dăm pe engleză că tot eşti în America pe bănuţii lui Ilie) nu sunt geloasă pe balene ramolite iar nebună am fost doar atunci când am acceptat ca soţul meu să te întreţină după ce ne-am căsătorit, şi să îmi fac sejururile la Paris cu tine pe la mese. Dar ce să-i faci, oamenii se mai şi trezesc şi se întâmplă să aibă şi antidot la şantaje ieftine. Din nou By the way – mi e frică doar de Dumnezeu, ţi-am mai spus o data – vrei să-ţi reamintesc public când?!'

Citește și: Regina Letizia a Spaniei – Cât de elegantă a fost în timpul primei vizite în Regatul Unit! Până acum nu a mai fost văzută purtând aşa ceva!

Cert este că, de această dată, nu doar Brigitte a inițiat divorțul, ci Ilie Năstase. Este pentru prima dată când fostul tenisman ia o astfel de decizie în privința actualei soții.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter