Regina Letizia a Spaniei – Cât de elegantă a fost în timpul primei vizite în Regatul Unit! Până acum nu a mai fost văzută purtând aşa ceva!

Publicat pe

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei şi Regina Letizia se află într-o vizită de 3 zile în Marea Britanie la invitaţia Reginei Elisabeta a II-a.

 

Letizia, recunoscută pentru apariţiile sale impecabile, s-a pregătit temeinic pentru această călătorie, mai ales că este vorba despre prima vizită în Regatul Unit, oferind o imagine impecabilă la întâlnirea cu regina.

 

La plecarea de la Madrid, Letizia a purtat un outfit all white semnat Hugo Boss, unul dintre brandurile sale preferate, care i-a pus în evidenţă silueta, pe care l-a accesorizat cu pantofi şi clutch din piele de piton. O pereche de ochelari de soare i-au completat look-ul.

 

Pentru întâlnirea cu Elisabeta a II-a Letizia a mizat pe un look elegant şi foarte britanic, alegând un outfit complet galben semnat de designerul ei preferat,  Felipe Varela. Ea a combinat o rochie cu margine din dantelă, cu o tunică, însă accesoriile au fost cu adevărat spectaculoase.

 

Vezi si:

Alice Peneaca este perfecta in costum de baie. Cat de sexy a pozat sotia lui Bobby Paunescu in aceasta vara

 

Regina Letizia şi-a completat look-ul cu o pereche de mănuşi şi o pălărie foarte frumoasă semnată de Maria Nieto, ca un omagiu adus gazdelor, un clutch în aceeaşi nuanţă cu vestimentaţia şi pantofi nude cu tocuri înalte.

 

Acest model de pălărie este o noutate pentru Letizia care a reuşit astfel să surprindă pe toată lumea.

 

Şi la capitolul bijuterii, Letizia a fost la înălţime, frumoasa regină purtând o pereche de cercei cu perle care i-au aparţinut soacrei sale, Regina Sofia.

 

Foto: Hepta

 

Regina Letizia a Spaniei – Cât de elegantă a fost în timpul primei vizite în Regatul Unit! Până acum nu a mai fost văzută purtând aşa ceva!Regina Letizia a Spaniei – Cât de elegantă a fost în timpul primei vizite în Regatul Unit! Până acum nu a mai fost văzută purtând aşa ceva!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter