Cabral și Andreea Ibacka nu se plictisesc niciodată. Iată cum l-a pedepsit Andreea pe soțul ei pentru ultima năzbâtie

Publicat pe

Cabral și Andreea Ibacka nu se plictisesc niciodată. Năzbâtiile pe care le fac împreună le animă viața de cuplu și putem spune că acesta este și secretul unei relații dinamice și fericite.

Plictiseala este una dintre cauzele pentru care multe cupluri decid să se despartă, însă între Andreea și Cabral nu poate fi vorba de asta. Cei doi se tachinează ori de câte ori au ocazia, iar aceste joculețe fac deliciul fanilor care îi urmăresc pe rețelele de socializare, dar și deliciul relației lor.

Citește și: Fiica lui Cabral s-a transformat într-o adolescentă superbă. Iată cum arată Inoke Ibacka la 15 ani!

Zilele trecute, Cabral a mai făcut o ispravă pentru care a fost crunt pedepsit de către soția sa. Estimarea timpului nu este tocmai punctul forte al bărbaților, așa că în loc să petreacă doar 15 minute la cumpărături, prezentatorul de la Pro TV s-a întors după 45 de minute, ceea ce a supărat-o pe Andreea. De aceea, pentru a fi iertat, acesta a trebuit să danseze în ploaie, să fie grațios, dar și sexy. În tot acest timp, Andreea l-a filmat pe Cabral, iar filmulețul a fost postat pe rețelele de socializare, spre amuzamentul fanilor.

„I-am zis că sunt în stare să termin cumpărăturile în mai puțin de 15 minute. M-am întors după… 45. Până nu am fost groaznic de grațios dar și sexy în același timp… nu m-a lăsat să mă sui în mașină! Andreea Ibacka este o bestie, îți zic!', a scris Cabral pe pagina sa de Facebook

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter