Caitlyn Jenner vrea copil la 68 de ani. Iubita sa cu aproape 50 de ani mai tânără vrea să fie mamă

Publicat pe

Este tatăl a șase copii și tatăl vitreg a patru, însă Caitlyn Jenner nu vrea să se oprească aici. Mama travestit din clanul Kardashian este pregătită să aibă încă un copil la 68 de ani.

Caitlyn Jenner s-a simțit atât de copleșit de apariția bebelușilor în familia Kardashian încât își dorește un copil cu logodnica lui.

După ce fiica sa, Kylie Jenner, și cele două fiice vitrege Khloe și Kim Kardashian au adus pe lume bebelușii, se pare că Caitlyn le-a spus prietenilor că este gata să fie din nou părinte, deși are 68 de ani. Zvonurile spun că mama travestit din clanul Kardashian este logodită cu Sophia Hutchins, în vârstă de 21 de ani. De asemenea, Sophia este transsexual.

Se pare că perechea ar locui împreună în casa din Malibu a lui Caitlyn Jenner și ar fi pregătiți să treacă lucrurile la un nivel mai serios. Caitlyn Jenner are șase copii biologici, născuți înainte ca acesta să fie transsexual. De asemenea, Caitlyn Jenner are 14 nepoți. Aceasta a mărturisit că relația cu unii dintre copii a devenit distantă de când a devenit femeie.

Potrivit informațiilor apărute în presa internațională, Sophia Hutchins și-a dorit mereu să fie mamă, iar Caitlyn Jenner vrea să-i îndeplinească această dorință. Acum rămâne de văzut la ce metodă vor apela pentru a aduce un bebeluș pe lume.

Caitlyn Jenner vrea copil la 68 de ani. Iubita sa cu aproape 50 de ani mai tânără vrea să fie mamăCaitlyn Jenner vrea copil la 68 de ani. Iubita sa cu aproape 50 de ani mai tânără vrea să fie mamă

Citește și: Drama lui Caitlyn Jenner (Bruce), tatăl vitreg al lui Kim Kardashian, după ce și-a făcut schimbarea de sex: „Nimeni nu s-a mai interesat de mine'

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter