Drama lui Caitlyn Jenner (Bruce), tatăl vitreg al lui Kim Kardashian, după ce și-a făcut schimbarea de sex: „Nimeni nu s-a mai interesat de mine”

Publicat pe

Caitlyn Jenner trăiește o dramă după ce a apelat la operația de schimbare de sex. Aceasta este foarte supărată pe familie pentru că nu a mai băgat-o în seamă de când a luat decizia să devină femeie.

Într-un preview pentru următorul episod „Keeping Up With The Kardashian', Caitlyn îi spune lui Khloe că nimeni nu a mai sunat-o după tranziția din anul 2015.

Am o mulțime de opinii și sentimente legate de Cait, dar înainte de Caitlyn a fost Bruce și Bruce a fost în viața mea până la 24 de ani', a spus Khloe camerelor.

Cu un pahar de vin roșu în față, Khloe s-a așezat la masă cu tatăl său vitreg, practic, și au stat de vorbă.

Simt că în ultimul an și jumătate pur și simplu suntem separați. Zi după zi, lună după lună, nimeni nu m-a sunat, nimeni nu s-a interesat de mine. Doar un „hei, ce mai faci?'. Nu am primit acest telefon de la nimeni', s-a plâns Caitlyn la Khloe.

Tu nu poți ajuta, dar stai acolo și te gândești: „ok, o fi din cauza tranziției? Nu mă mai plac?'. Vreau să știu ce am făcut rău, ce nu am făcut rău, ce am făcut bine și să mergem mai departe', a mai adăugat Caitlyn.

Khloe și-a calculat bine răspunsul și a pus că nu vrea să îi zică lui Cait că nu a făcut nimic greșit: „Doar pentru că nu ai făcut nimic în acest mod, aș fi preferat să fii fost ceva rău'.

În această familie lucrurile se întâmplă foarte repede. Nu avem timp să procesăm multe lucruri pentru că mereu trebuie să îl facem pe următorul și pentru mine nu este un moment în viață când aș putea să investesc într-o nouă relație sau în ceva ce este greu', a spus Khloe

Aceasta a mai făcut referire și la comentariul critic pe care Caitlyn l-a făcut despre Kris Jenner în interviul din Vanity Fair, din 2015, atunci când și-a anunțat tranziția.

A fost foarte greu pentru mine să experimentez o mulțime de lucruri așa repede și încă simt că trebuie să o protejez pe mama și câteva lucruri care se întâmplă când simt că toate acestea nu au fost tocmai pozitive. Dar după simt că nu este lupta mea. Am propriile mele nenorocite de probleme cu care să mă lupt. Dar nu cred că Caitlyn este o persoană rea. (…) Pentru mine, tot ceea ce îmi amintește de tine este Bruce', a mai adăugat Khloe.

Caitlyn Kardashian și-a făcut schimbare de sex în anul 2015, așa că Bruce, tatăl lui Kylie Jenner, Kendall Jenner, Brody, Cassandra, Brandon și Burt, dar și tatăl vitreg al surorilor Kardashian, este acum femeie.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Bruce Jenner, tatăl vitreg al lui Kim Kardashian – Primele fotografii ca femeie

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter