Preferă să plângă într-un Jaguar sau să fie fericit într-un autobuz? Ce a răspuns Codin Maticiuc!

Publicat pe

Codin Maticiuc este unul dintre protagonişti numărului de aprilie al revistei Viva! pentru care a oferit un interviu extrem de sincer. Una dintre întrebările la care Codin, cunoscut pentru confortul financiar pe care il are, a fost  provocat să răspundă a fost aceea dacă preferă să plângă într-un Jaguar sau să fie fericit într-un autobuz.

 

Vrei să spui că nu te pune nimic la pământ?

Problemele în viața amoroasă mă pot pune la pământ, ca pe mai toată lumea, cred. Dar și atunci când te înșală iubita, ar trebui să privești către oamenii cu proble­me adevărate, să fii realist. Dacă ne întris­tează lucrurile minore, îl mâniem pe Dumnezeu, cred cu tărie în asta. Și cred că Dumnezeu ne poate da a doua zi o problemă reală, să vedem cum e. Te poți autoprograma zi de zi să îți spui: „Sunt sănătos, părinții mei sunt sănătoși?. Dacă răspunsul e „da, nu ai probleme…

 

Dar în lejeritatea cu care spui asta, cât cântărește oare confortul financiar?

Normal că și chestia asta e foarte impor­tantă, dar am avut și eu probleme cu ba­nii. Am avut perioade când a trebuit, pen­tru că era criză și aveam dificultăți financiare, să vând mașina (n.r. un Fer­rari), ca să întrețin casa de copii de care avem grijă. Însă nici asta nu e problemă. Aa, dacă nu am ce să mănânc e o dramă, dacă nici copiii mei nu vor avea ce mân­ca, e o mare dramă, asta-i altceva. Dar eu, dacă mâine aș sta mai prost cu banii, tot aș apela la autoprogramarea asta a mea în care îmi zic că totul e ok.

 

Mă duci cu gândul la vorbele unei scriitoare celebre care a zis „poate că banii nu cumpără fericirea, dar mai bine să plâng într-un Jaguar decât într-un autobuz.

Normal că banii sunt o bucurie. Normal că, dacă tot e să plâng, ar fi de preferat ca partea financiară să fie mai bine acoperi­tă. Totuși, citatul asta e un truism. Nor­mal că ai prefera să plângi într-un Jaguar, oricine de pe planeta asta ar răspunde că preferă să fie bogat și să plângă în Jaguar. Întrebarea corectă e: „Preferi să plângi într-un Jaguar sau să fii fericit într-un au­tobuz?. Decât să plâng într-un Jaguar, mai bine sunt fericit într-un autobuz, eu așa zic.

 

Citeste interviul complet in numarul de APRILIE al revistei VIVA!

 

Vezi si:

 

Codin Maticiuc – De la craiul de Dorobanţi la producătorul de film – VIDEO

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter