E adorabil! Cum arată Ayan, fiul lui Andrei Ştefănescu!

Publicat pe

În urmă cu puţin timp, Andrei Stefănescu, componentul trupei Alb Negru', a devenit tată pentru prima dată şi şi-a luat rolul în serios.

 

Antonia, iubita lui, i-a dăruit la sfârşitul lunii februarie un băieţel pe nume Ayan Andrei, iar acum concurentul de la „Te cunosc de undeva' a povestit cum e noua lui viaţă. Sunt mai liniștit și mai fericit și simt că viața mea a devenit mai importantă', a declarat el.

 

Andrei s-a obişnnuit cu noua postură şi învaţa în fiecare zi cum trebuuie să aibă grijă de Ayan:

 

Cred că deja m-am obișnuit cu postura de tătic. Nu e așa de greu, ba chiar e interesant. Mă distrez uneori privindu-l și jucându-mă cu el. Nu-mi mai este teamă să-l țin în brațe, ba chiar am ajuns să-l liniștesc de multe ori. Îi schimb și scutecele, dar împreună cu Antonia, singur încă nu am încercat' povestește Andrei.

 

Acesta spune că deocamdată băieţelul pare să semene mai mult cu el, însă speră să semene și cu Antonia: „Pentru că băieții sunt mult mai dulci dacă iau din trăsăturile mamei'.

 

Andrei Ştefanescu îşi va boteza băiatul la sfârşitul lunii mai sau la începutul lunii iunie, iar naşi vor fi Tbi, un bun prieten, şi mama acestuia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter