CANNES 2013: Cele mai neinspirate ţinute la gala amfAR

Publicat pe

Multe dintre celebrităţile prezente la Festivalul de film de la Cannes au participat ieri seară la amfAR Cinema Against AIDS, un eveniment caritabil, în beneficiul persoanelor care suferă de SIDA. Nu toate vedetele au fost, însă, bine îmbrăcate… Iată un top al celor mai urâte ţinute!

 

colaj worst dressed amfar

 

Câteva vedete au confundat probabil evenimentul cu o serbare şcolară… Numai aşa s-ar putea explica rochiile alese de Paris Hilton şi de Milla Jovovich, foarte încărcate şi extrem de ridicole! Dacă pasiunea pentru roz a moştenitoarei imperiului Hilton nu mai miră pe nimeni, Paris nefiind vreodată un exemplu de stil, totuşi alegerea Millei Jovovich, care de obicei dă dovadă de bun gust în apariţiile publice, este o surpriză.

 

Paris Hilton

Milla Jovovich

 

OK, toată lumea ştie că Aishwarya Rai este o actriţă indiană mândră de originea ei, însă apariţia într-un sari auriu pe covorul roşu la gala amfAR a fost considerată de mai toţi criticii de modă un dezastru de stil!

 

Pentru o galerie foto completă de la gala amfAR click aici!

 

Aishwarya Rai

 

Goldie Hawn a fost întotdeauna o apariţie… solară şi arată încă foarte bine pentru vârsta ei (67 de ani), însă rochia galbenă lălâie şi încercarea de a părea un soi de zeiţă radioasă nu au reuşit să provoace decât zâmbete.

 

Goldie Hawn

 

Foto: Hepta

 

BRADLEY COOPER, apariţie stilată la premiera The Hangover 3

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter