BRADLEY COOPER, apariţie stilată la premiera The Hangover 3

Publicat pe

Fanii din România ai filmului The Hangover (Marea Mahmureală) au motive de bucurie la sfârşitul acestei lunii: pe 31 mai va avea premiera în cinematografele de la noi ultima parte a trilogiei. Până atunci, iată-l pe Bradley Cooper pe covorul roşu la premierele din Londra şi Los Angeles.

 

Bradley Cooper

 

Desemnat în 2011 cel mai sexy bărbat în viaţă, Bradley Cooper arată întotdeauna impecabil pe covorul roşu, demonstrând că ţine la imaginea sa. Pentru premiera americană a filmului, el a preferat un costum într-o culoare îndrăzneaţă, un maro-stacojiu, în timp ce la proiecţia de gală londoneză, actorul în vârstă de 38 de ani a fost un adevărat gentleman, într-un costum de culoare bleumarin, perfect asortat cu vestă şi cravată.

În care dintre cele două ţinute vă place mai mult?

 

Bărbaţi hot la Hollywood: Bradley Cooper şi Jude Law

 

"The Hangover Part 3" Premiere - Los Angeles

 

Bradley Cooper a fost căsătorit cu Jennifer Esposito, apoi a avut relaţii cu actriţe faimoase precum Renée Zellweger şi Zoe Saldana, iar acum se pare că ar trăi o poveste de dragoste cu modelul Suki Waterhouse.

 

The Hangover Part 3 European Premiere - London

 

Iată un scurt sinopsis al filmului Marea Mahmureală 3:

 

Ghinioniştii Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) şi Alan (Zach Galifianakis) au din nou probleme. Finalul trilogiei nu mai păstrează „reţeta” primelor două părţi, cei trei eroi ţinându-se departe de nunţi şi dezlănţuite petreceri ale burlacilor. Ei vor ajunge în Mexic, iar printre aventurile lor se numără şi scoaterea lui Alan dintr-un ospiciu!

 

The Hangover Part 3 European Premiere - London

Echipa filmului The Hangover la premiera din Londra

 

Foto: Northfoto

 

Urmăreşte aici trailerul filmului:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KLAkxSjs8ZY[/youtube]

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter