Crina Semciuc este muza lui Horaţiu Mălăele în Funeralii Fericite

Publicat pe

Interpreta rolului principal feminin din cea mai recentă comedie semnată de Horaţiu Mălăele, Crina Semciuc, va străluci pe marile ecrane din 7 iunie, odată cu premiera filmului Funeralii fericite.

_DSC0194

Prima opţiune a lui Horaţiu Mălăele pentru acest rol a fost Crina Semciuc alături de care cineastul lucrase în trecut la piesa Leonce şi Lena, jucată la Teatrul de Comedie. Din fericire, tot Crina a fost şi ultima opţiune.

 

Unul dintre cele mai controversate aspecte care vizau acest rol a fost renunţarea la podoaba capilară. Chiar dacă în primele zile de filmare, Crina chiar n-a înţeles de ce a trebuit să se tundă la zero în condiţiile în care purta tot timpul pe cap nişte turbane sofisticate, create special pentru ea de Maria Miu, în cele din urmă, a înţeles de ce a trebuit să-şi sacrifice părul.

_DSC0526

„Practic, pentru Funeralii fericite am renunţat la păr pentru a doua oară. Mi-a fost foarte uşor să iau decizia de a mă tunde din nou, deşi îmi crescuse deja părul aproximativ 10 centimetri. În Funeralii fericite a fost nevoie de mine tunsă la zero pentru un singur moment cheie. Personajul meu s-a vrut a fi unul abstract, iar după acel moment cheie, publicul va inţelege exact cine sunt şi ce importanţă am pentru Lionel.'

 

Horaţiu Mălăele revine pe marile ecrane în Funeralii fericite

 

Funeralii fericite relatează povestea lui Lionel (Horaţiu Mălăele), un român reîntors din Franţa unde a lucrat în construcţii, care luptă împotriva destinului şi a propriului viitor. Când o razie duminicală îi pune pe fugă din cârciuma „La imigrantul fericit', Lionel şi cei doi prieteni ai lui descoperă că viaţa le-a rezervat o ultimă surpriză. Aceştia ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Distracţia începe atunci când femeia le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri.

 

 

Ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Aceasta le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri. De aici începe distracţia…

 

_DSC0302

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter