Care este primul cuvânt care îi vine în minte Andreei Berecleanu atunci când se gândește la soțul ei

Publicat pe
Andreea Berecleanu și Constantin Stan sunt un cuplu de mai bine de cinci ani. Ce repede a trecut timpul!, ar spune unii. Povestea de iubire dintre jurnalistă și medicul estetician a fost una asumată de la bun început, dar și una extrem de discretă.

 Discreția este, de altfel, unul dintre punctele forte ale Andreei Berecleanu. Știrista nu este nici pe departe așa de intangibilă,cum s-a scris sau așa cum s-a vorbit. Dovadă că, prezentă în premieră, astăzi, la Interviurile VIVA!, LIVE, Andreea a oferit o serie de detalii mai puțin știute, unele chiar nespuse până acum, atât despre cariera ei, cât și despre viața personală.Care este primul cuvânt care îi vine în minte Andreei atunci când se gândește la soțul ei, Constantin? 'Dragoste!', a fost răspunsul pe care l-a oferit în mai puțin de o secundă, fără ezitare.

Cum îl vede Andreea pe Constantin? În ciuda profesiei lui 'pragmatice', medicul estetician este 'romantic' și 'pasional'. Însă aici se opresc toate amănuntele de cuplu.

'Gesturile romantice le păstrez pentru mine. Mi-e greu să aleg o floare dintr-un buchet, iar acestea sunt momente intime', a spus Andreea Berecleanu.

Citeşte şi:

Meghan Markle și pistruii ei – o provocare pentru make-up artiști!

Jurnalista mărturisește că se bucură foarte mult de tot ceea ce trăiește și că nu are absolut niciun regret legat de trecut.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter