Carmen Brumă și Andreea Berecleanu, aparițiile serii la un eveniment monden

Publicat pe

 

Chiar dacă vremea se menține rece, pentru vedete nu contează. Aparițiile lor la evenimentele mondene trebuie să fie impecabile. Iată ce au purtat Carmen Brumă, Andreea Berecleanu și alți invitați celebri la un beauty party exclusivist.

După ce ne-a invitat pe blogul ei să aflăm avantajele și dezavantajele dietelor hiperproteice, Carmen Brumă ne-a arătat ce rezultate au sportul și o dietă echilibrată alegând pentru un beauty party o rochie mulată Dolce&Gabbana. La polul opus, Andreea Berecleanu a preferat o ținută amplă, dar nu mai puțin spectaculoasă.

Sonia Argint a venit la beauty party într-o ținută al cărei element-cheie era un palton pastel. De altfel, Sonia a scris ulterior în social media că este obsedată de paltoane și că 'sly blue' este culoarea ei preferată pentru 2018.

Întrucât scopul evenimentului a fost lansarea oficială în România, prin Top Line, a celebrului brand australian de haircare și hairstyle Kevin.Murphy, vedetele 'și-au accesorizat' la ținutele alese un păr strălucitor. Dacă la ultimele apariții Carmen Brumă mizase pe părul drept, de data aceasta a preferat buclele sale naturale, în vreme ce Andreea Berecleanu  a mizat, ca de obicei, pe tunsoarea care îi vine de minune.

Oana Popoiag

Foto PR

Citește și:

Jennifer Lopez, imaginea unui brand celebru, la 48 de ani: „Femeia devine mai frumoasă şi mai talentată cu timpul'

Motivul pentru care Brigitte Sfăt divorțează de Ilie Năstase

Carmen Brumă și Andreea Berecleanu, aparițiile serii la un eveniment mondenCarmen Brumă și Andreea Berecleanu, aparițiile serii la un eveniment monden

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter