Motivul pentru care Brigitte Sfăt divorțează de Ilie Năstase

Publicat pe

Imediat după ce au fost depuse actele de divorț la Judecătoria Sectorului 1, a ieșit la iveală și motivul pentru care Brigitte Sfăt divorțează de Ilie Năstase.

Se pare că relația dintre Brigitte Sfăt și Ilie Năstase se răcise în ultima perioadă. Cei doi nu mai locuiau împreună și nici măcar nu se mai vedeau atât de des chiar dacă locuiau în același oraș, potrivit spynews.ro.

Vedeta s-ar fi săturat și de certurile și contrazicerile pe care le aveau de fiecare dată când se întâlneau, așa că a decis să pună punct mariajului. După separare, Brigitte vrea să păstreze numele de Năstase, pe care l-a luat în urma căsătoriei cu fostul tenismen. Cei doi au spus DA în anul 2013.

Cum se împarte averea lui Ilie Năstase, după divorţul de Brigitte Sfăt

„Deoarece presa a aflat despre acțiunea mea de divorț depusă ieri, doresc să lămuresc anumite supoziții ale acesteia, prin faptul că un război pentru avere nu va exista, deoarece căsătoria noastră s-a făcut prin convenția matrimonială de bunuri proprii, semnând împreună și de comun acord , în timpul perioadei căsătoriei o Convenție Matrimonială .
Totodată doresc să specific că am ales să mă îndrept înspre tribunal și nu am mers la un birou notarial deoarece Ilie a refuzat în dată de 14 noiembrie 2017 să semneze divorțul nostru în față notarului, (acțiune pe care o înaintasem împreună în dată de 12 octombrie 2017)', a scris pe Facebook Brigitte Năstase.

Citește și: Ilie Năstase și Brigitte Sfăt divorțează. Ce vrea bruneta după separarea de tenisman

FOTO: Libertatea

Diana Stamen

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter